Η ομάδα που λατρεύει την Μίλαν "έδωσε σόου" στο San Siro!

Οι παίκτες της Σκεντίγια ετοιμάζονται για τη μάχη με την... λατρεμένη τους Μίλαν δίνοντας ποδοσφαιρικό σόου μέσα στα αποδυτήρια του San Siro! Δείτε το VIDEO.

Η ομάδα που λατρεύει την Μίλαν "έδωσε σόου" στο San Siro!

Αυτά τα δύο ματς που θα δώσουν με την Μίλαν για τα πλέι οφς του Europa League, οι παίκτες της Σκεντίγια δεν πρόκειται να τα ξεχάσουν για όλη τη ζωή τους.

Όχι μόνο για το γεγονός πως απέναντί τους θα βρουν μία από τις πιο φημισμένες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου αλλά επειδή οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι ουσιαστικά ο σύλλογος-έμπνευση για την Σκεντίγια, με αποκορύφωμα την ενέργειά τους το 1994 να αγωνιστούν για μία ολόκληρη χρονιά φορώντες την επίσημη εμφάνιση των "ροσονέρι" της περασμένης σεζόν.

Τώρα, με το άγχος του φαβορί να βρίσκεται στην απέναντι πλευρά, οι παίκτες της ομάδας των Σκοπίων είναι εντελώς απελευθερωμένοι και φρόντισα να το δείξουν με εντυπωσιακό τρόπο.

Πήραν μέρος σε ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό σόου με... κεφαλιές μέσα στα αποδυτήρια του San Siro που κατέληξε σε... καλάθι, με το συγκεκριμένο video να ανεβαίνει μάλιστα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Σκεντίγια στο Facebook...

Photo Credits: Επίσημη ιστοσελίδα της Σκεντίγια στο Facebook

News 24/7

24MEDIA NETWORK