H UEFA θα εξετάσει την καταγγελία της Μπρόντμπι για Μπεργκ

Σύμφωνα με δανέζικα δημοσιεύματα, η UEFA ενημέρωσε τους διοικούντες την Μπρόντμπι πως η καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά του Μάρκους Μπεργκ πως τον Λέμπογκανγκ Πίρι θα εξεταστεί από ειδικό επιθεωρητή της.

H UEFA θα εξετάσει την καταγγελία της Μπρόντμπι για Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός πέρασε τον... σκόπελο της Μπρόντμπι και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Παρ' όλα αυτά, η περιπέτεια του Μάρκους Μπεργκ θα έχει κι άλλα κεφάλαια. Οι Δανοί κατήγγειλαν τον 30χρονο επιθετικό του "τριφυλλιού" για ρατσιστική συμπεριφορά προς το Λέμπογκανγκ Πίρι στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Οι ιθύνοντες της δανέζικης ομάδας θέλησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει της ρεβάνς, προβαίνοντας σε εμπρηστικές δηλώσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι οπαδοί της Μπρόντμπι να δημιουργήσουν εμετικό πανό κατά του Σουηδού άσου στον χθεσινό (25/08) αγώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δανέζικη " Ekstra Bladet", η UEFA ενημέρωσε τους διοικούντες την Μπρόντμπι πως η καταγγελία τους θα εξεταστεί από ειδικό επιθεωρητή.

"Έχουμε λάβει επίσημη καταγγελία από την Μπρόντμπι για ρατσιστική συμπεριφορά. Σύμφωνα με το άρθρο 48 παράγραφος 2 του πειθαρχικού κώδικα, η καταγγελία διαβιβάζεται σε έναν επιθεωρητή πειθαρχικού δίκαιου, ο οποίος θα αξιολογήσει τα γεγονότα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK