Κανένα νεότερο από Λίμπερετς

Όσο οι ποδοσφαιριστές της Λίμπερετς παραμένουν στην... απομόνωση τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μην διεξαχθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Κανένα νεότερο από Λίμπερετς

Την Πέμπτη στις 20:00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία, ακόμη πάντως δεν έχει διευκρινιστεί, αν η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο ιός μολυσματικής ασθένειας που εξαπλώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στ' αποδυτήρια της τσέχικης ομάδας και προσέβαλε περισσότερα από 15 άτομα δεν έχει καταπολεμηθεί ακόμη και όλα είναι στον αέρα δεδομένου ότι ουδείς μπορεί να διασφαλίσει πως οι παίκτες του Γίντριχ Τρπισόφσκι θα είναι υγιείς.

Οι άνθρωποι της Λίμπερετς ενημέρωσαν τη Δευτέρα πως η ομάδα παραμένει σε καραντίνα. Εκφράστηκαν πάντως με αισιοδοξία σε ό,τι έχει να κάνει με την ετοιμότητα των παικτών.

" Πιστεύουμε ότι την Πέμπτη θα είμαστε σε θέση ν' αγωνιστούμε", δήλωσε ο Γιαν Νέζμαρ, αθλητικός διευθυντής της Λίμπερτς.

Στον Δικέφαλο θέλουν να γνωρίζουν σύντομα τι θα συμβεί για να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Θα χρειαστεί άλλωστε να ταξιδέψουν στην Τσεχία, αν και εφόσον το παιχνίδι γίνει κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε καραντίνα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Λίμπερετς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK