Κατηγορίες UEFA σε Λοκομοτίβ για ρατσιστική συμπεριφορά

Στο μάτι της UEFA έχει μπει η ρατσιστική συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Λοκομοτίβ Μόσχας στην αναμέτρηση με την Σκεντερμπέου για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Europa League.

Lokomotiv Moscow's fans support their team during their Europa League group H soccer match against Skenderbeu Korce in Moscow, Russia, October 1, 2015. REUTERS/Maxim Zmeyev
Lokomotiv Moscow's fans support their team during their Europa League group H soccer match against Skenderbeu Korce in Moscow, Russia, October 1, 2015. REUTERS/Maxim Zmeyev LOKOMOTIV MOSCOW'S FANS SUPPORT THEIR TEAM DURING THEIR EUROPA LEAGUE GROUP H SOCCER MATCH AGAINST SKENDERBEU KORCE IN MOSCOW, RUSSIA, OCTOBER 1, 2015. REUTERS/MAXIM ZMEYEV

Μεγάλο ποσοστό Ρώσων οπαδών υποστηρίζει θερμά την προσάρτηση του Κοσόβου στην Σερβία και εχθρεύεται ένα μέρος των κατοίκων του (Αλβανοί εθνικιστές).

Ως εκ τούτου, οι οπαδοί της Λοκομοτίβ Μόσχας προέβησαν σε ρατσιστικά συνθήματα κατά της Αλβανίας, ορμώμενοι από την προέλευση της Σκεντερμπέου.

Η ρωσική ομάδα έχει ήδη απολογηθεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί στις 15 Οκτωβρίου, την ημερομηνία δηλαδή που το πειθαρχικό όργανο της UEFA θα αποφανθεί για την υπόθεση.

Σε μπελάδες αναμένεται να μπει και η Μπενφίκα για το γεγονός ότι μερικοί οπαδοί της πέταξαν καπνογόνα και αντικείμενα στους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον αγωνιστικό χώρο του "Βιθέντε Καλδερόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK