Κετσπάγια: "Μας περιμένει δύσκολο ματς"

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το 0-0 που απέσπασε η ομάδα του στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Διαβάστε τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Κετσπάγια: "Μας περιμένει δύσκολο ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

«Δεν πιστεύω πως σήμερα έχει τελειώσει πρόκριση. Μας περιμένει δύσκολο ματς στην Αθήνα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτήν την έδρα έπειτα από τόσο καιρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Θα είναι στην έδρα μας, αλλά και εκεί θα είναι δύσκολο».

Για τις δύο φάσεις που διαμαρτύρεται η Σεντ Ετιέν; «Δεν μπορώ να πω, δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω από αυτά που έδωσε ο διαιτητής. Ετσι όπως το βλέπω τώρα, πιστεύω πως δεν ήταν».

Τι του άρεσε από την ομάδα; «Μου άρεσε πως ήμασταν πολύ οργανωμένοι, πολύ σοβαροί. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν ξέρω αν είχαν άγχος. Δεν θα είναι καθόλου εύκολα στην Αθήνα. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και με τη βοήθεια του να κάνουμε αυτό που περιμένει η ΑΕΚ».

Πως θα είναι το δεύτερο ματς; «Δεν σημαίνει το ότι παίζουμε στην έδρα μας από το πρώτο λεπτό θα τρέξουμε μπροστά. Και στο δεύτερο ματς θέλω να είμαστε οργανωμένοι. Ξέρουμε τι θέλουμε και να περιμένουμε την ευκαιρία να βάλουμε το γκολ. Θα ήταν λάθος να μπούμε στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό να πάμε να πετύχουμε το γκολ. Ηταν και πρώτο παιχνίδι. Στο ΟΑΚΑ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε με τη βοήθεια του κόσμου».

Αν άλλαξε ο ρόλος του φαβορί; «Δεν πιστεύω πως σε αυτά τα ματς καμιά ομάδα θα είναι φαβορί. Δεν μπορώ να πω πως κάποια ομάδα έχει προβάδισμα. Παίζουμε στην έδρα μας, δικαιούμαστε να λέμε πως είμαστε πιο κοντά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK