Τον Μαραντόνα θα... υποδεχθεί ο Ατρόμητος! Ο Αστέρας πήρε... ζευγάρι

Οι Περιστεριώτες κληρώθηκαν με την Ντιναμό Μπρεστ και ο πρόεδρος Ντιέγκο θα καθίσει στο πλάι του Γιώργου Σπανού στα επίσημα! Περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του ο Αστέρας.

Argentina's former soccer star Diego Armando Maradona, with sunglasses, looks on ahead of the group A match between Russia and Saudi Arabia which opens the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ούτε... παραγγελία να έκανε ο Ατρόμητος το αποτέλεσμα της κλήρωσης για το β' προκριματικό γύρο του Europa League. Διότι αφενός θα έχει τον πρώτο λόγο, ως ισχυρός, απέναντι στην Ντιναμό Μπρεστ από τη Λευκορωσία αφετέρου θα φιλοξενήσει στα επίσημα τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, εδώ κι ένα μήνα πρόεδρο της αντιπάλου του.

Ο Αργεντινός θρύλος υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια με την Ντιναμό Μπρεστ, η οποία πέρυσι τερμάτισε τέταρτη στο εγχώριο πρωτάθλημα (πίσω από ΜΠΑΤΕ, Ντιναμό Μινσκ, Σαχτιόρ) αλλά έγινε πρώτο θέμα σ' όλα τ' αθλητικά δελτία λόγω της αναπάντεχης αυτής συμφωνίας.

Όπως είναι λογικό, η κλήρωση του Αστέρα πέρασε δεύτερη μοίρα. Η ομάδα της Τρίπολης θα προτιμήσει να βρει στο δρόμο του τη Ρούναβικ από τα Νησιά Φαρόε, αν αυτό είναι εφικτό. Παρόλα αυτά και η Χίμπερνιαν, μια και η αντίπαλός του θα είναι αυτά που θα προκριθεί, δεν τον τρομάζει.

Οι αγώνες στις 26 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου. Οι ελληνικές ομάδες είναι φιλοξενούμενες στα πρώτα παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK