Βόλφσμπουργκ - Νάπολι και Σεβίλλη - Ζενίτ στους "8" του Europa League

Η Βόλφσμπουργκ θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι στο σπουδαιότερο ζευγάρι που ανέδειξε η κληρωτίδα της προημιτελικής φάσης του Europa League.

Βόλφσμπουργκ - Νάπολι και Σεβίλλη - Ζενίτ στους "8" του Europa League

Η γερμανική ομάδα που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος στην Bundesliga θα αντιμετωπίσει τους "παρτενοπέι" που δίνουν μάχη για το Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Η τρις κάτοχος του τροπαίου τα τελευταία 10 χρόνια, Σεβίλλη, θα αγωνιστεί με την ομάδα που τη διαδέχθηκε στην κορυφή της διοργάνωσης μετά από τις δύο σερί κατακτήσεις του 2006 και του 2007, τη Ζενίτ.

Μετά από την επιβλητική υποταγή της Ρόμα στον ιταλικό "εμφύλιο", η Φιορεντίνα έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα να φτάσει μέχρι τον τελικό της 27ης Μαΐου στο "Ναρόντοβι" της Πολωνίας, αλλά θα πρέπει να υπερκεράσει τώρα το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου.

Η έτερη ουκρανική εκπρόσωπος που έχει απομείνει, η Ντνίπρο που μετά από τον Ολυμπιακό απέκλεισε τον Άγιαξ στην παράταση, θα αγωνιστεί με την Μπριζ, η οποία έδειξε τα "δόντια" της με δύο νίκες επί της Μπεσίκτας στην προηγούμενη φάση.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Σεβίλλη - Ζενίτ

Ντνίπρο - Μπριζ

Ντιναμό Κιέβου - Φιορεντίνα

Βόλφσμπουργκ - Νάπολι

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 16 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 23 του ίδιου μήνα.

Η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών και για τον γηπεδούχο του τελικού στη Βαρσοβία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK