Κονόνοφ: "Πολύ σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Πανέτοιμη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (22/10, 22:05) είναι η Κράσνονταρ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Όλεγκ Κονόνοφ.

Κονόνοφ: "Πολύ σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

"Η ομάδα μας είναι σε μάχιμη κατάσταση. Ξέρουμε ότι αυτά τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικά. Όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι εκτός του Περέιρα ο οποίος είναι εκτός δράσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες" είπε αρχικά ο Κονόνοφ και συνέχισε: "Δεν θέλω να αναφέρω κάποια δυνατά και αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σοβαρή ομάδα, έχει πάρει πολλές νίκες στην Ευρώπη και είναι μόνιμα στο Europa League".

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από τα ματς του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι πριν από τέσσερα χρόνια (σ.σ. ήταν προπονητής της ουκρανικής ομάδας) απάντησε "Θυμάμαι ότι τότε στην Τούμπα ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι και χάσαμε 2-0. Εμείς παίξαμε καλά, στο δεύτερο ματς ήρθαμε ισόπαλοι 1-1 και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε. Ο ΠΑΟΚ θυμάμαι ήταν έμπειρη ομάδα με καλούς ξένους παίκτες, κάτι που ισχύει και σήμερα. Διαθέτει ποδοσφαιριστές όπως ο Μπερμπάτοφ, κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη μεταγραφική πολιτική. Εμείς το λιγότερο που θέλουμε να πάρουμε στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι τέσσερις βαθμοί".

Σημείωσε ακόμη ότι: "Εμάς μας ενδιαφέρει σε τι θέση θα είμαστε στο τέλος και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα παίξουμε. Είναι πιο σημαντικό το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορούμε να διαγράψουμε το Europa League γιατί είμαστε ένας νέος σύλλογος και σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Κατέληξε λέγοντας: "Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, προσπαθούμε να παίξουμε οργανωμένο ποδόσφαιρο και να εφαρμόζουμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σε κάθε ματς και στο ρωσικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη".

Ο Κονόνοφ αποκάλυψε τέλος ότι αύριο θα παίξει βασικός ο 38χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας, Αντρί Ντικάν, γι' αυτό, άλλωστε, ήταν και δίπλα του στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του ο Ντικάν υπογράμμισε: "Αισθάνομαι πολύ καλά παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξα για αρκετό καιρό. Έχουμε ίδιους στόχους με τον ΠΑΟΚ. Και σε εμάς αύριο στην ενδεκάδα θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Δείτε VIDEOS από την προπόνηση της Κράσνονταρ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK