"Σπουδαίος ο Μπερμπάτοφ, προσοχή σε Μακ, Ροντρίγκες"

Ο γενικός διευθυντής της Κράσνονταρ, Βλάντιμιρ Χάσιγκ, αναφέρεται στην κρισιμότητα τα δύο αγώνων με τον ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στο ρόστερ του Δικεφάλου.

"Σπουδαίος ο Μπερμπάτοφ, προσοχή σε Μακ, Ροντρίγκες"
INTIME SPORTS

Ο γενικός διευθυντής της Κράσνονταρ, Βλάντιμιρ Χάσιγκ, επεσήμανε με δηλώσεις του στην εφημερίδα " Metrosport" ότι στα δύο ματς της ρωσικής ομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα κριθεί η ομάδα που θα ακολουθήσει την Ντόρτμουντ στους 32 του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι η Κράσνονταρ θα βρεθεί αντίπαλος με μία ομάδα που έχει ιδιοκτήτη που εδρεύει στην Ρωσία

"Γνωρίζουμε τον κ. Σαββίδη. Είχαμε συναντηθεί πριν από 1,5 χρόνο, είχε επισκεφθεί τις ακαδημίες μας. Είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Εχουμε και εμείς ισχυρό ιδιοκτήτη, τον κ. Γκαλίτσκι, ο οποίος ξέρει προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη".

Για το αν ένιωσε έκπληξη που έφερε τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

"Ο Μπερμπάτοφ είναι σπουδαίος παίκτης, τον γνωρίζουμε. Δε νομίζω, όμως, ότι είναι μόνο αυτός που αξίζει στον ΠΑΟΚ. Γενικά είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα με πολύ καλούς επιθετικούς και για εμάς θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Ο Ροντρίγκες και ο Μακ είναι δύο παίκτες με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή όπως, άλλωστε, και όλη η ομάδα".

Για το ότι πολλοί πιστεύουν ότι όποια ομάδα κατακτήσει τέσσερις βαθμούς στους δύο αγώνες θα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση

"Η Ντόρτμουντ είναι το φαβορί, αν και στο ποδόσφαιρο όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι ισχύει και για εμάς ακριβώς το ίδιο, με τέσσερις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είμαστε μια ανάσα από την πρόκριση. Σίγουρα θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια".

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του κόσμου στο Κράσνονταρ για τα ματς με τον ΠΑΟΚ

"Η Κράσνονταρ είναι πολύ νέος σύλλογος. Εχει μόλις οκτώ χρόνια ζωής και τώρα δημιουργεί πυρήνα οπαδών. Μαζί μας στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε 50-60 άτομα, αλλά στη ρεβάνς το γήπεδο μας θα είναι γεμάτο (σ.σ. χωράει 25.000)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK