Πέτκοβιτς: "Δεν σνομπάρουμε την Ευρώπη, ούτε τον Παναθηναϊκό"

Μέσα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θέλει ν' ανακτήσει η Λάτσιο τη χαμένη αυτοπεποίθησή της ενόψει και του ντέρμπι με τη Ρόμα, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη.

Πέτκοβιτς: "Δεν σνομπάρουμε την Ευρώπη, ούτε τον Παναθηναϊκό"

Ο Βόσνιος προπονητής της ιταλικής ομάδας μίλησε αναλυτικά για:

- την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα: "Είναι όπως πάντα. Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα είναι η ώρα να δείξουμε χαρακτήρα. Ελπίζω η ήττα μας να μας πάει μπροστά και να μας κάνει καλύτερους".

- το αν θα προβεί σε αλλαγές: "Όπως λέω πάντα, ο προπονητής πρέπει να βλέπει το επόμενο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί, αλλά την Κυριακή στο ντέρμπι είναι αναγκαίοι".

- τους στόχους στο Europa League: "Σε καμία περίπτωση δεν σνομπάρουμε την Ευρώπη. Θέλουμε την πρόκριση και τη νίκη για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".

- τη θέση του τερματοφύλακα: "Δεν έχω μιλήσει ποτέ πριν από ένα ματς για ονόματα. Είναι και οι δύο πολύ καλοί γκολκίπερ και όλα θα κριθούν αύριο το πρωί".

- την αντίδραση μετά την ήττα από την Κατάνια: "Η πρώτη ημέρα μετά την ήττα είχε πολλά νεύρα. Έκοψα το προγραμματισμένο ρεπό και είδα στο πρόσωπο των παικτών την επιθυμία να αποδείξουν κάποια πράγματα".

- τη συμμετοχή του Ερνάνες: "Θα δούμε αύριο. Πάντα υπάρχει κίνδυνος να μην παίξει στο ντέρμπι, αλλά ελπίζω να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

- το κίνητρο του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει βρει αυτοπεποίθηση αλλά παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK