Καράμπελας: "Δεν περίμενα ότι θα περάσουμε τόσο εύκολα"

Την έκπληξή του για το γεγονός ότι η Λεβάντε ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Νίκος Καράμπελας, με δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του επαναληπτικού.

Καράμπελας: "Δεν περίμενα ότι θα περάσουμε τόσο εύκολα"

"Πιστεύαμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός τα πήγε πολύ καλά στο Champions League και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι η πρόκριση θα είναι τόσο εύκολη ακόμα και μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα", είπε αρχικά ο μπακ της ισπανικής ομάδας.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τελικά τα πήγαμε περίφημα, αφού σε εκείνο το χρονικό σημείο όλα τελείωσαν".

Αναφερόμενος στη Λεβάντε, ο Νίκος Καράμπελας εξήγησε: "Διαθέτει έναν τρόπο παιχνιδιού (σ.σ. αντεπιθέσεις) που ταιριάζει στην ομάδα και τους παίκτες της. Γίνεται καλή δουλειά τόσο σε διοικητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο. Υπάρχουν 23-24 ετοιμοπόλεμοι παίκτες που συμμετέχουν σε όλες της διοργανώσεις. Είμαστε ένα καλό σύνολο".

Ερωτηθείς αν του λείπει η Ελλάδα, απάντησε: "Λείπει όχι μόνο σε εμένα, αλλά και σε όποιον βρίσκεται στο εξωτερικό", ενώ αναφερόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε το αυτονόητο: "Δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο το ισπανικό και είναι υποβαθμισμένο απόρροια της οικονομικής κρίσης. Ελπίζω στο μέλλον τα πράγματα να φτιάξουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK