Παναθηναϊκός - ΑΪΚ 1-0

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League νικώντας με 1-0 την ΑΙΚ στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Χρυσός σκόρερ ο Μολέντο στο 79΄.

Παναθηναϊκός - ΑΪΚ 1-0

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Παναθηναϊκός του πρώτου μέρους ήταν γεμάτος καλές προθέσεις. Το 3-4-3 του Στραματσόνι του επέτρεψε να έχει το κεφάλι του ήσυχο πίσω (εξαίρεση το απειλητικό στημένο της ΑΙΚ στο 13') και του έδωσε τη δυνατότητα να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στο άλλο μισό του γηπέδου.

Εκεί οι πράσινοι επιχείρησαν να βγουν από τα πλάγια (κυρίως από δεξιά), είχαν δύο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στην πορεία του χρόνου οι χώροι σιγά-σιγά έκλεισαν. Ο Λεντέσμα προσπάθησε να παίξει κάθετα και εν μέρει τα κατάφερε (άλλωστε από δική του μπαλιά προήλθε η μεγάλη του Ιμπάρμπο στο 34'), όταν όμως η μπάλα σηκωνόταν από το έδαφος οι πανύψηλοι στόπερ των Σουηδών δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα. Eλειψε και η ταχύτητα είναι η αλήθεια αλλά αυτό ήταν μάλλον δευτερεύον.

Η πρώτη παρέμβαση του Στραματσόνι στο ματς αφορούσε και τη διάταξη και τα πρόσωπα. Ο Ιταλός θεώρησε ότι ήταν περιττή πολυτέλεια για την ομάδα του να παίζει πλέον με τρεις στόπερ, οπότε απέσυρε τον Κουτρουμπή για να κερδίσει έναν δημιουργικό παίκτη (Βιγιαφάνιες). Η πίεση των πράσινων περιόρισε την ΑΙΚ σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αν και οι Σουηδοί λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά στο 56' με το σουτ του Μπλούμπεργκ που έβγαλε ο Στιλ.

Παρά την πίεση όμως ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Η καλή τελική πάσα που επί ματαίω έψαχναν οι παίκτες το δεν βγήκε παρά ελάχιστες φορές αλλά ακόμη και τότε η ευκαιρία δεν ήταν μεγάλη. Χρειαζόταν και άλλη επιθετική ενίσχυση και ο Στραματσόνι την έψαξε στο πρόσωπο του Λέτο.

Αφού οι πράσινοι γλίτωσαν το έμφραγμα στη φάση του 75' (έξοχη απόκρουση του Στιλ σε κεφαλιά του Μαρκάνεν) φρόντισαν να εντείνουν την πίεσή τους με όποιο τρόπο μπορούσαν και στο 79' δικαιώθηκαν αφού ο Μολέντο (καλύτερος παίκτης τους στο ματς) εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα της ΑΙΚ και έγραψε με κεφαλιά το 1-0 προς γενική ανακούφιση.

Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη του ματς, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να διαχειριστεί τα κεκτημένα και το κατάφερε χωρίς να καρδιοχτυπήσει. Αυτό το 1-0, υπερπολύτιμο για ρεβάνς, προφυλάχθηκε ως κόρη οφθαλμού.

MVP

Ο Μολέδο και όχι μόνο επειδη σκόραρε. Μακράν ο καλύτερος στόπερ του Παναθηναϊκού, ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σιγουριά. Και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, δεν λάθεψε με το κεφάλι. Εξαιρετικά χρήσιμος και απίστευτα αποτελεσματικός.

Aδύναμος Κρίκος

Η νίκη δεν μπορεί να κρύψει τις αγωνιστικές αδυναμίες του Παναθηναϊκού, αυτό δα έλειπε. Οι πράσινοι οφείλουν να βελτιώσουν την επιθετική τους λειτουργία αλλά και την αμυντική τους συμπεριφορά στα στημένα που όσο να 'ναι ένα πρόβλημα το είχε.

Σχόλιο

Ας μην γελιόμαστε, το σκορ προσφέρει μία σχετική σιγουριά για τον Παναθηναϊκό. Δεν θα μπορούσε με δεδομένο ότι πρόκειται για το ξεκίνημα της σεζόν να εξασφαλίσει κάτι θεαματικά καλύτερο η ομάδα του Στραματσόνι. Το 1-0 χαρίζει καλή ψυχολογία και συγκρατημένη αισιοδοξία στους "πράσινους" ενόψει της ρεβάνς.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής (46' Βιγιαφάνιες), Μολέντο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο (70' Λέτο), Ιμπάρμπο (88' Λουντ), Μπεργκ.

ΑΪΚ Στοκχόλμης: Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Κπόζο, Σάντγκρεν, Οφόρι, Ισχιζάκι (65' Γιασίν), Μπλόμπεργκ, Άβντιτς (87' Σαλέτρος), Μαρκάνεν.

ΤΟ LIVE

19:32
Καλησπέρα από το "Απόστολος Νικολαΐδης".
19:33
Ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2016-2017, υποδεχόμενος την ΑΪΚ Στοκχόλμης, στο πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού του Europa League.
19:37
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:00, σε μετάδοση από τον OTESPORT1.
19:42
O Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να προκριθεί επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης, όμως η κακή πορεία του τα τελευταία χρόνια στις διοργανώσεις της UEFA δεν επιτρέπει εφησυχασμό και υπεραισιοδοξία.
19:55
Σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες εργασίες για την πρώτη φάση της ανακαίνισης του "Απόστολος Νικολαΐδης".
19:56
Συνοπτικά, έγιναν αλλαγές στις θύρες 2-3-4 και στις 13-14.
19:58
Στεγανοποιήθηκαν και βάφτηκαν οι κερκίδες, αλλάχτηκαν τα καθίσματα και στο πέταλο, τοποθετήθηκε πλέξιγκλας.
19:59
Οι βάσεις για το πλέξιγκλας στις θύρες 13-14 φτάνουν έως τα έξι μέτρα ύψος, αλλά έχει μπει ως τα 3 μέτρα. Τα 6 ενδεχομένως να επιστρατευθούν μόνο στα ντέρμπι.
20:00
Η Θύρα 3, των επισήμων, μεγάλωσε πάρα πολύ και ουσιαστικά, η θύρα 4 έμεινε σε ένα μικρό κομμάτι.
20:02
Αξίζει να σημειωθεί πως από την επόμενη εβδομάδα, τα καθίσματα στο πέταλο των 13-14 θα βγουν και θα επανατοποθετηθούν σε ένα σχέδιο-έκπληξη.
20:02
Η δεύτερη φάση της ανακαίνισης προβλέπει εργασίες στις θύρες 9-10-11 και στη θύρα 7.
20:03
Όσο για τις δύο πρόσθετες μεταλλικές εξέδρες και τους τέσσερις πύργους στα κόρνερ, θα μπουν μόλις αναθεωρηθεί η οικοδομική άδεια.
20:04
Η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα, στις 4 Αυγούστου στη Στοκχόλμη.
20:05
Υπενθυμίζεται πως το ματς θα διεξαχθεί στην έδρα της Χάμαρμπι, την Tele2 Arena, επειδή στο γήπεδο της ΑΪΚ θα διοργανωθεί συναυλία μουσικού συγκροτήματος.
20:08
Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει συνθετικό χλοοτάπητα και αυτό προκαλεί έναν προβληματισμό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
20:10
Περίπου 3.000 θεατές αυτή την ώρα στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης".
20:11
Την τελευταία πενταετία, ο Παναθηναϊκός μία φορά έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δύο φορές αποκλείστηκε στους διπλούς προκριματικούς και δύο φορές συμμετείχε στους ομίλους.
20:12
Τις δύο φορές που βρέθηκε στους ομίλους, τερμάτισε 3ος και 4ος, γεγονός που δείχνει ότι η παρουσία του ήταν τυπική...
20:14

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Στίλ, Μέστο, Χούλτ, Κουτρουμπής, Ιβάνοφ, Μολέδο, Λεντέσμα, Ζέκα, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Μπέργκ.

Στον πάγκο:: Koτσόλης, Λούντ, Μπουμάλ, Λέτο, Ρέις, Βιγιαφάνες, Κλωναρίδης.


20:20
Με 3-4-3 παρατάσσει τον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι... Ο Στιλ στην εστία, Μολέντο, Ιβανόφ, Κουτρουμπής οι τρεις στόπερ, Μέστο και Χουλτ ο δεξιός και ο αριστερός μπακ-χαφ, Ζέκα και Λεντέσμα οι δύο κεντρικοί χαφ, οι Γουακάσο και Ιμπάρμπο οι δύο εξτρέμ και ο Μπεργκ στην επίθεση.
20:22
Η ΑΪΚ παρατάσσεται με τους Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Μπλόμπεργκ, Άβντιτς, Μαρκάνεν, Οφόρι, Σάντγκρεν, Ισχιζάκι, Κπόζο
Αναπληρωματικοί είναι οι Σταματόπουλος, Βαϊσάνεν, Γιασόν, Χόοιβελντ, Γιόνσον, Γκράβιους, Αφάνε.
20:25
Οι δύο ομάδες κάνουν την προθέρμανση τους
20:28
Ο Λέτο ήθελε πάρα πολύ να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και παρότι δεν βρίσκεται στο βαθμό ετοιμότητα των συμπαικτών του, συμπεριλήφθηκε στην 18άδα και ίσως χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.
20:29
Διαιτητής είναι ο Ντάνκερτ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χάεκερ και Ρόντε και τέταρτο τον επίσης, Γερμανό, Μπραντ.
20:32
Το ματς έχει τον Dj του! Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλο είναι στα... decks του "Απόστολος Νικολαΐδης" και βάζει τις μουσικές επιλογές και άρχισε με το Seven Nation Army των The White Strips...
20:34
Όπως ήταν φυσικό, οι θεατές άρχισαν να τραγουδούν το σύνθημα με τον Λέτο και αυτός ανταπέδωσε με χειροκρότημα.
20:38
Η προσέλευση των θεατών αυξάνεται διαρκώς, περίπου 8.000 αυτή την ώρα και απομένουν 20 λεπτά έως τη σέντρα.
20:40
Σύμφωνα με την UEFA, η ΑΪΚ παρατάσσεται με 4-4-2, με τον Κάργκρεν στην εστία, τους Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Κπόζο στην τετράδα της άμυνας, τους Σάντγκρεν, Οφόρι, Ισχιζάκι, Μπλόμπεργκ στην τετράδα των χαφ και τους Μαρκάνεν, Άβντιτς επιθετικό δίδυμο.
20:41
Από τα μάτριξ προβάλλονται στιγμιότυπα από παλαιότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού.
20:43
Το διαιτητικό τρίο ολοκλήρωσε την προθέρμανση του.
20:45
H AΪΚ είναι πολύ πιο έτοιμη από τον Παναθηναϊκό... Μέχρι στιγμής, έχει δώσει 15 ματς πρωταθλήματος και 2 στα προκριματικά του Europa League.
20:47
Στο σουηδικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 5η θέση με 27 βαθμούς, έχοντας 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες.
20:47
Επίσης, έχει σκοράρει 24 γκολ και έχει 17.
20:47
Στο Europa League νίκησε δύο φορές τη Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ με σκορ 1-0.
20:49
Πρώτος σκόρερ της ΑΪΚ ήταν ο Κάρλος Στράντεμπεργκ με 7 γκολ, όμως έληξε ο δανεισμός του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έτσι ο Παναθηναϊκός δεν θα χρειαστεί να τον εξουδετερώσει.
20:51
Περίπου 12.000 θεατές αυτή την ώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έρχονται και οι τελευταίοι θεατές.
20:54
Οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προθέρμανση τους και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.
21:01

1'

Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
21:04
3-4-2-1 είναι το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Μολέδο, Κουτρουμπής και Ιβανόφ η τριάδα πίσω, μπροστά τους οι Ζέκα και Λεντέσμα. Όλη την πλευρά δεξιά έχει ο Μέστο και την αριστερή ο Χούλτ. Λίγο πίσω από τον Μπεργκ παίζουν οι Ιμπάρμπο και Γουακάσο.
21:05
Πιέζει ψηλά ο Παναθηναϊκός σε αυτά τα πρώτα λεπτά μην αφήνοντας τους γηπεδούχους να κυκλοφορήσουν την μπάλα. 
21:06

5'

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Χουλτ πρόλαβε μία χαμένη μπαλιά, έκανε τη σέντρα με τον Μπεργκ να σουτάρει με τη μία από την μικρή περιοχή, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα και το σουτ του πέρασε άουτ.
21:07
Ο Στραματσόνι φωνάζει στους παίκτες του να πιέζουν ψηλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ειδικά οι Μπεργκ και Ιμπάρμπο φτάνουν μέχρι την περιοχή της ΑΙΚ.
21:11

9'

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Από μπαλιά του Λεντέσμα ο Ιμπάρμπο πήρε την κόντρα βγήκε φάτσα με τον Κάρλγκρεν αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.
21:11
Φτάσαμε στο 10ο λεπτό με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη δύο καλές στιγμές στο ματς. 
21:12
Να αναφέρουμε επίσης ότι ο κόσμος συνεχίζει να μπαίνει στο γήπεδο.
21:13

12'

Σέντρα από τον Εκπόζο η μπάλα βρήκε πάνω στον Μέστο και πέρασε κόρνερ.
21:14

13'

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΙΚ. Μετά από κόρνερ του Ισιζάκι ο Μαρκάνεν πήρε την κεφαλιά η μπάλα δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Στιλ.
21:17

16'

Ωραίο κοντρόλ από τον Μπλόμπεργκ και σουτ από τον παίκτη της ΑΙΚ με την μπάλα να περνά ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Στιλ.
21:21
Κυρίως από τα δεξιά παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Μέστο να ανεβαίνει και να προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία της ΑΙΚ. Από εκείνη την πλευρά είναι μόνος του ο Ιταλός, ενώ αντίθετα από τα αριστερά μπροστά από τον Χουλτ είναι ο Γουακάσο.
21:22

21'

Φάουλ σε καλή θέση για σέντρα για τον Παναθηναϊκό..
21:22

21'

Με πάσα το έκανε ο Λεντέσμα στον Χουλτ, αλλά το σουτ του Σουηδού μπακ κόντραρε και η μπάλα πέρασε πλάγιο άουτ.
21:27

25'

Κίτρινη κάρτα στον Χάουκσον. Ο Ισλανδός μπακ σταμάτησε τον Γουακάσο από πίσω για να σταματήσει την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και σωστά είδε την κίτρινη κάρτα.
21:27

26'

Μακρινό σουτ από τον Λεντέσμα άστοχο.
21:29

27'

Κίτρινη κάρτα στον Εκπόζο. Ο Μέστο πήγε να εκτελέσει το φάουλ, ο μέσος της ΑΙΚ έκατσε μπροστά στην μπάλα και είδε σωστά την κίτρινη και αυτός.
21:31
Δεν αλλάζει η εικόνα ενώ πλησιάζουμε σιγά σιγά στη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Όλη η ΑΙΚ βρίσκεται πίσω από την σέντρα και περιμένει τον Παναθηναϊκό.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αναπτυχθεί κυρίως από τα δεξιά με τον Μέστο ο οποίος έχει πολλά μέτρα μπροστά του συνέχεια.
21:32

31'

Φάουλ του Γιόχανσον πάνω στον Ιμπάρμπο σε εξαιρετική θέση για σέντρα.
21:33
Διώχνει ο Γιόχανσον τη σέντρα του Λεντέσμα.
21:34

32'

Για πρώτη φορά κράτησαν λίγο την μπάλα οι Σουηδοί αλλά η πάσα του Οφόρι καταλάβει πλάγιο άουτ.
21:36

34'

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Λεντέσμα έκανε μαγική μπαλιά στον Ιμπάρμπο, εκείνος τσίμπησε την μπάλα από τον Κάλργκρεν που έκανε έξοδο πλάσαρε με τον τερματοφύλακα της ΑΙΚ να κάνει γυρίζοντας προς την εστία του μία μεγάλη επέμβαση.
21:37

36'

Βγαίνει για λίγο ο Μολέδο από τον αγωνιστικό χώρο αφού έχει σκιστεί το δεξί του φρύδι.
21:38
Βγαίνει και ο Κουτρουμπής που και αυτός έχει ματώσει. Προσωρινά με 9 ο Παναθηναϊκός.
21:39

38'

Επιστρέφει και ο Μολέδο στο ματς.
21:43
Συμπληρώθηκαν 40 λεπτά αγώνα. Τρεις καλές στιγμές έχει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκό με καλύτερη εκείνη του Ιμπάρμπο στο 34.Η ΑΙΚ έχει ως μοναδική ευκαιρία αυτή του 13' με την κεφαλιά του Μαρκάνεν.
21:46
Συμπληρώθηκαν τα 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και μένει να δούμε πόσα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
21:47
Πέρασε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων...
21:48
Τέλος πρώτου ημιχρόνου
22:00
Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς να καταφέρει όμως να σκοράρει. Η ΑΙΚ περιμένει στο μισό γήπεδο προσπαθώντας να κλείσει χώρους.
22:03
Με αλλαγή ξεκινά ο Παναθηναϊκός. Ο Βιγιαφάνιες μπαίνει στη θέση του Κουτρουμπή.
22:04

46'

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
22:06
Μένει να δούμε πως θα αλλάξει και η διάταξη του Παναθηναϊκού. Το πιθανότερο είναι να γίνει 4-2-3-1.
22:09

50'

Σουτ του Γουακάσο η μπάλα περνά άουτ.
22:10

51'

Ωραία αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, ο Βιγιαφάνιες έκανε τη σέντρα μετά την απομάκρυνση τον αμυντικών η μπάλα στρώθηκε στον Λεντέσμα όμως το σουτ του ήταν άστοχο.
22:12

53'

Πίεσε ψηλά ο Παναθηναϊκός, οι Σουηδοί έκαναν λάθη και ήταν κέρδος το κόρνερ για τους πράσινους.
22:12

54' 

Ωραία σέντρα του Μέστο ο Μολέδο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα νε περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
22:15

55'

Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ωραία σέντρα από τον Ιμπάρμπο ο Κάλργκρεν πρόλαβε τον Μπεργκ η μπάλα στρώθηκε στον Βιγιαφάνιες με το πλασέ του Αργεντινού να πηγαίνει πάνω στον τερματοφύλακα της ΑΙΚ.
22:16

56'

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΚ. Μετά από σέντρα του Κπόζο ο Χουλτ έκανε λάθος υπολογισμό ο επερχόμενος Μπλόμπεργκ έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Στιλ έδιωξε.
22:17

59'

Κίτρινη κάρτα στον Γουακάσο. Επικίνδυνο παιχνίδι από τον Γκανέζο που ναι μεν δεν βρήκε τον αντίπαλο του αλλά σωστά παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα.
22:19

60'

Σέντρα από τον Λεντέσμα κανένα πρόβλημα για τον Κάλργκρεν.
22:20

61'

Κερδίζει το κόρνερ ο Μέστο με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει την πίεση του μετά τη μεγάλη ευκαιρία της ΑΙΚ.
22:20

62'

Σουτ από τον Χουλτ η μπάλα περνά ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κάλργκρεν.
22:23

65'

Αλλαγή για την ΑΙΚ. Ο Ισιζάκι δίνει τη θέση του στον Γιάσιν.
22:24

66'

Μακρινό σουτ από τον Οφόρι η μπάλα στη Θύρα 7 Λεωφόρου.
22:25

66'

Ο Μπεργκ σκοράρει αλλά σωστά το γκολ δεν μετρά αφού υπήρχε οφσάιντ.
22:26
Ετοιμάζεται ο Λέτο να μπει στο ματς.
22:27

68'

Σεντρασουτ από τον Γουακάσο η μπάλα λίγο άουτ. Έξυπνη σκέψη από τον Γκανέζο.
22:29

71'

Φουλ επίθεση από τον Στραματσόνι. Ο Λέτο μπαίνει στη θέση του Γουακάσο.
22:30

72'

Κερδίζει κόρνερ η ΑΙΚ μετά από ώρα.
22:31
Λίγο νωρίτερα ο Εκπόζο μάζεψε την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής δεν το είδε με τον παίκτη της ΑΙΚ να έχει κάρτα από το πρώτο ημίχρονο.
22:32
Οι παίκτες της ΑΙΚ λόγω ενός τραυματισμού ενός συμπαίκτη τους έχουν πάει όλοι στον πάγκο να πιουν νερό κάτι που προκαλεί τις αντιδράσεις των πράσινων.
22:33

74'

Παραχωρεί κόρνερ για την ΑΙΚ ο Μολέδο. Οι Σουηδοί αργούν συνέχεια προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο κάτι που προκαλεί τις αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού.
22:33

75'

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΛ. Μετά από την εκτέλεση του κόρνερ ο Μαρκάνεν πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Στιλ με μία εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε την μπάλα. 
22:36
4-4-2 είναι πλέον το σύστημα του Παναθηναϊκού. Ιμπάρμπο και Βιαγιαφάνιες παίζουν στα άκρα, Λέτο και Μπέργκ στην κορυφή με τους Ζέκα και Λεντέσμα να είναι οι μοναδικοί που παίζουν στον άξονα.
22:36

78'

Παραχωρεί κόρνερ ο Κάρλσον.
22:37
Νέο κόρνερ για τον Παναθηναϊκό.
22:37

79'

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (Μολέντο). Μετά από σέντρα του Μέστο ο Μολέντο είναι μόνος του και εκείνος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
22:41
Παίζει και με το χρόνο τώρα ο Παναθηναϊκός.
22:43

85'

Εντυπωσιακή ντρίπλα πήγε να κάνει ο Μπέργκ αλλά βγήκε και μπλόκαρε ο Κάλργκρεν.
22:43

85'

Φάουλ σε καλή θέση τώρα για σέντρα για την ΑΙΚ.
22:44
86'
Κόρνερ παραχωρεί ο Ιβανόφ. Λάθος από τον Βούλγαρο.
22:45

86'

Αλλαγή για την ΑΙΚ. Ο Σαλέτρος στη θέση του Άβντιτς.
22:46

88'

Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Βγαίνει ο Ιμπάρμπο στη θέση του ο Λουντ.
22:49

90'

Σουτ του Λέτο η μπάλα άουτ.
22:49
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων στο ματς.
22:50
Πέρασε ήδη το πρώτο με τον Ζέκα να πιέζει ψηλά και να δυσκολεύει τους φιλοξενούμενους.
22:51

92'

Κόρνερ για την ΑΙΚ και όλοι οι Σουηδοί μπροστά.
22:51
Διώχνουν οι πράσινοι.
22:51
Κερδίζει το φάουλ έξυπνα ο Λεντέσμα.
22:52
Δευτερόλεπτα απομένουν για να συμπληρωθούν τα τρία λεπτά.
22:52
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
22:52
Με το γκολ του Μολέντο ο Παναθηναϊκός παίρνει τη νίκη.
22:54
"Δεν είναι εύκολο όταν μία ομάδα παίζει. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και μας άξιζε να κερδίζουμε. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι στη μέση της δικής της σεζόν. Μπορούμε να βελτιωθούμε. Πιστεύω στην ομάδα μου" ήταν το σχόλιο του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς στην κάμερα του ΟΤΕ.
22:55
"Είμαι απογοητευμένος για το γκολ που δεχτήκαμε. Στον επαναληπτικό θα είμαστε μία τελείως διαφορετική ομάδα" ήταν το σχόλιο του προπονητή της ΑΙΚ.
22:55
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από το γήπεδο της Λεωφόρου. 
22:55
Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. 
22:55
Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK