"Γκρέμισε" το twitter η ανατροπή της Λίβερπουλ

Το γκολ του Λόβρεν και το σφύριγμα λήξης του Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ "γκρέμισαν" το βρετανικό twitter.

"Γκρέμισε" το twitter η ανατροπή της Λίβερπουλ
Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ © AFP/GETTY IMAGES

Το πιο πολυσυζητημένο γεγονός στο twitter για το 2016 αποτελεί η ιστορική ανατροπή της Λίβερπουλ κόντρα στην Ντόρτμουντ, ξεπερνώντας ακόμα και την εμφάνιση της Adele στα Brit Awards.

Η στιγμή του τελικού σφυρίγματος "πυροδότησε" ορυμαγδό από tweets, τα οποία έφτασαν τα 56.000 ανά λεπτό στο ανώτερο σημείο.

Αντίστοιχα, η στιγμή της επίτευξης του νικητήριου τέρματος από τον Ντέγιαν Λόβρεν έφερε καταιγισμό από 53.000 tweets ανά λεπτό.

Αμφότερες οι επιδόσεις, οι οποίες σημειώθηκαν σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, αποτελούν δύο από τα πιο τουιταρισμένα γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μοναδικό που μπορεί να συγκριθεί με αυτά είναι η απονομή του βραβείου "Global Success" στα φετινά Brit Awards στην Adele, στιγμή που "πυροδότησε" 55.000 tweets κάθε 60 δευτερόλεπτα.

Μέχρι στιγμής για το 2016, η κορυφαία αθλητική στιγμή στο twitter για τη Μεγάλη Βρετανία ήταν η κεφαλιά του Ντάνι Γουέλμπεκ στα τελευταία λεπτά του Άρσεναλ - Λέστερ, με την οποία οι "κανονιέρηδες" έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στη νίκη 2-1 για την Premier League, δίνοντας "τροφή" για 55.000 tweets ανά λεπτό.

Το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Ντόρτμουντ συνολικά στάθηκε αφορμή για 2.000.000 tweets, με συνέπεια να γίνει κορυφαίο trending topic τόσο στη "γηραιά Αλβιώνα" όσο και παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ περιγραφή στο νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ
Τρελό πάρτι στα social media για την πρόκριση της Λίβερπουλ
Θαυμασμός του Ντέμη για την ατμόσφαιρα στο Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK