Κλοπ: "Μην με ρωτάτε αυτές τις μαλ...ίες"

Μια άστοχη ερώτηση αμέσως μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Europa League προκάλεσε την αντίδραση του Γίργκεν Κλοπ.

Κλοπ: "Μην με ρωτάτε αυτές τις μαλ...ίες"

Ο Γίργκεν Κλοπ ήταν μέσα στην τρελή χαρά από την επική ανατροπή της Λίβερπουλ και το 4-3 επί της Ντόρτμουντ που έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League, αλλά μια ερώτηση τον... ξενέρωσε.

Όταν διατυπώθηκε πως με αυτή τη νίκη "η Λίβερπουλ βρίσκεται πιο κοντά σε μια θέση στο Champions League", ο Γερμανός προπονητής αποκρίθηκε: "Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ. Μην με ρωτάτε αυτές τις μαλ...ίες".

Κατά τ' άλλα ο Κλοπ σχολίασε: "Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Ήταν μια απίθανη βραδιά. Το παιχνίδι ήταν περίεργο από την αρχή, η Ντόρτμουντ έδειξε την ποιότητά της. Είχαμε ένα καλό σχέδιο στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ και έπρεπε να το πετάξουμε στα σκουπίδια. Το δεξί μου χέρι πονάει. Δεν ξέρω γιατί, ποιος με χτύπησε. Είναι μια σπουδαία βραδιά. Χρειάζεται το πάθος, πρέπει ν' αρχίσουμε να πιστεύουμε. Νομίζω ότι μας αξίζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλα τα γκολ του Europa League
ΜΑΤΣΑΡΑ: Το έπος της Λίβερπουλ
Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ