Απειλείται με αποκλεισμό από την Ευρώπη η Λυών!

Τα εκτεταμένα επεισόδια που προκλήθηκαν λίγο πριν τον αγώνα της Λυών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 15 Μαρτίου, ενδέχεται να επιφέρουν βαριά... καμπάνα στην γαλλική ομάδα από την UEFA, που φτάνει μέχρι και το αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (VIDEO).

Απειλείται με αποκλεισμό από την Ευρώπη η Λυών!

Ο αγώνας της Λυών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 15 Μαρτίου για την φάση των "16" του Europa League, σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα, μεταξύ Γάλλων οπαδών και αστυνομικών, πολλοί εκ των οποίων, μάλιστα, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η UEFA έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι σε θέματα βίας δεν σηκώνει... μύγα στο σπαθί της και για αυτόν τον λόγο έχει ήδη δρομολογήσει μια νέα πειθαρχική διαδικασία εναντίον της Λυών, με τον κίνδυνο της τιμωρίας να φαίνεται στον ορίζοντα.

Ο γαλλικός σύλλογος, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας από την περυσινή σεζόν, μιας και η συμπεριφορά των οπαδών της είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές. Υπενθυμίζουμε ότι ο προημιτελικός με την Μπεσίκτας στις 13/4/17, ξεκίνησε με καθυστέρηση 50' λεπτών, λόγω συγκρούσεων που μεταφέρθηκαν και εντός "Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατηγορητήριο που βαραίνει τους Γάλλους, εμπεριέχει και ισχυρισμούς ρατσιστικής συμπεριφοράς από μεριάς οπαδών της Λυών, με πηγές από την UEFA να αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκλεισμού ενός έτους από την Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK