Σε δεύτερη μοίρα ο Αστέρας

Ο Ζόρντι Κρόιφ, βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τον Αστέρα Τρίπολης και "βομβαρδίστηκε" με ερωτήσεις, οι οποίες μόνο την αναμέτρηση δεν αφορούσαν.

Σε δεύτερη μοίρα ο Αστέρας

"Είναι δύσκολος ο αγώνας γιατί αγωνιζόμαστε σε ουδέτερο γήπεδο. Αν παίζαμε στο Ισραήλ οι οπαδοί μας θα μας έδιναν ώθηση. είμαστε επαγγελματίες αλλά είμαστε διψασμένοι για τη νίκη", είπε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναφορικά με την κατάσταση στο Ισραήλ είπε: "Είναι δύσκολη η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ, όπως θα έχετε δει και στα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα θα έρθει κόσμος στο γήπεδο. Ο προπονητής αποφάσισε να φύγει και αυτό θα είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες, να δείξουν τι αξίζουν".

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Στο επίκεντρό μου είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αυτό σκέφτομαι, εκεί επικεντρώνομαι".

Ερωτηθείς αν θα είναι στον πάγκο της Μακάμπι απάντησε: "Θα έχουμε προπονητή στον πάγκο, δεν ξέρω ποιον, αλλά θα έχουμε προπονητή. Την ενδεκάδα κυρίως εγώ θα την αποφασίσω. Εξάλλου χρειάζεται να είναι κάποιος που ξέρουν οι παίκτες στον πάγκο. Εγώ θα βοηθήσω όσο μπορώ, όπως και οι παίκτες. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα για να έχουμε καλή πορεία στη συνέχεια. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά".

Για το λόγο που έφυγε ο Γκαρσία είπε: "Ποτέ δεν είχαμε διαμάχη. Δουλεύαμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι θεωρίες φαντασίας ότι έφυγε επειδή κάτι έγινε, εμείς επικεντρωνόμαστε στη δουλειά μας και ίσως συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Δεν ειναι κάτι πυο θέλαμε να γίνει. Δεν ήταν στο χέρι μας. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχει αλλάξει κάτι στις σχέσεις μας, όσο και αν κάποια Μέσα προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλες πλευρές στην ιστορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον νέο προπονητή υπερήφανο".

Στη συνέχεια υπήρξαν πολλές ερωτήσεις για το ρόλο του στην Μακάμπι κι όσα έχουν συμβεί στην ομάδα του Τελ Αβίβ το τελευταίο διάστημα, ενώ όπως ήταν φυσικό το ματς με τον Αστέρα πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK