Μακ: "Να πάρουμε την πρόκριση"

Ο Ρόμπερτ Μακ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα. Συζήτηση Αρνεσεν-Τούντορ κατά την διάρκεια της πτήσης.

Μακ: "Να πάρουμε την πρόκριση"
Μακ-Σπάρτακ Τρναβα-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Πλέον στην Μπρατισλάβα έφτασε ο ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Σπάρτακ Τρνάβα. Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε στους συμπατριώτες του καθώς τον περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι αλλά και τηλεοπτικά συνεργεία.

"Χαίρομαι που είμαι εδώ στη χώρα μου. Δεν βρίσκομαι βέβαια εδώ για να δω φίλους και γνωστούς αλλά το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι με την Σπάρτακ, το οποίο είναι κρίσιμο για εμάς. Πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση αλλά θα είναι δύσκολο ματς", είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα συζήτηση με τον Ιγκορ Τούντορ είχε κατά την διάρκεια της πτήσης ο Φρανκ Αρνεσεν, προφανώς για θέματα της ομάδας. Ο τελευταίος με το που έφτασε στο αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας η αποστολή του "Δικεφάλου", αμέσως στο κινητό του κοιτούσε τα μέιλ του αλλά και τα μηνύματα που είχε. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως στο μυαλό υπάρχουν διάφορα μεταγραφικά θέματα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK