Παρά την ήττα μπορεί ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τη Μακάμπι με 1-0 στον Τελ Αβίβ αλλά διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Mεγάλες ευκαιρίες έχασε ο Ιστορικός.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ιστορία αυτού του αγώνα θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά. Η, για να το θέσουμε αλλιώς, το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του ματς.

Ο Πανιώνιος, αν και παρατάχθηκε χωρίς τους Ιρανούς Μασούντ και Χατζισαφί ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός. Επίσης ήταν και άτυχος διότι αν στο 8' στη μεγάλη ευκαιρία του ο Γεσίλ είχε ανοίξει το σκορ για τον Ιστορικό, όλα θα κυλούσαν με άλλο, πιο βολικό τρόπο για την ελληνική ομάδα.

Kαι όχι μόνο αυτό. Ο Μασούρας δύο λεπτά πριν από το γκολ των Ισραηλινών έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά κάπου εκεί ήρθε να τιμωρήσει τον Πανιώνιο ο περιβόητος άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Εστω και έτσι όμως, και παρά την ήττα, ο Πανιώνιος έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης. Ιδιαίτερα αν παίξουν οι Χατζισαφί και Μασούντ. Κοντός ψαλμός...

Οι συνθέσεις

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ράικοβιτς, Νταβινζάντα, Σπούνγκιν, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Γεϊνί (83' Πέρετζ), Γκολάσα, Μπατόκιο, Κιάρτανσον (86' Ρικάν) Ατζίλι (74’ Ιχτζάκι), Σόενφελντ.

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο (83' Ντουρμισάι) Σαββίδης (72’ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ (90+ Γλύνος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK