Ξεσάλωσε στα αποδυτήρια η οικογένεια Πογκμπά!

Ο Πολ Πογκμπά ήρθε αντιμέτωπος με τον αδερφό του Φλορεντίν στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεντ Ετιέν όμως στο φινάλε γιόρτασαν μαζί στα αποδυτήρια με special καλεσμένους (VIDEO)!

Ξεσάλωσε στα αποδυτήρια η οικογένεια Πογκμπά!

Αντίπαλοι για ενενήντα (και κάτι) αγωνιστικά λεπτά, αδέρφια για μια ζωή! Ο Πολ Πογκμπά έζησε μία ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα του αφού στα 23 του χρόνια κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον 26χρονο αδερφό του Φλορεντίν στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σεντ Ετιέν για τους "32" του Europa League (η ρεβάνς στην Γαλλία την ερχόμενη εβδομάδα) ωστόσο το τέλος του αγώνα βρήκε τα δύο αδέρφια μαζί και αγαπημένους.

Ξεσάλωσε στα αποδυτήρια η οικογένεια Πογκμπά!

Οι "κόκκινοι διάβολοι" επιβλήθηκαν 3-0 χάρη σε χατ-τρικ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ουσιαστικά αγκάλιασαν την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Φλορεντίν Πογκμπά να μην πτοείται πάντως από το γεγονός και να αποδέχεται την πρόσκληση του αδερφού του για να βγάλουν φωτογραφηθούν μαζί στα αποδυτήρια μαζί με τους γονείς τους.

Δεν δίστασε μάλιστα να φορέσει μία συλλεκτική half-half εμφάνιση (μισή κόκκινη της Γιουνάιτεντ και μισή πράσινη της Σεντ Ετιέν) ενώ το ίδιο έκανε και η μητέρα τους, Yeo Moriba, έχοντας μάλιστα γραμμένα και τα νούμερα με τα οποία αγωνίζονται στο μπροστινό μέρος της ξεχωριστής αυτής φανέλας.

Ξεσάλωσε στα αποδυτήρια η οικογένεια Πογκμπά!

Και επειδή η χαρά όλων των μέλων της οικογένειας Πογκμπά ήταν πραγματική και όχι επιφανειακή και για τα μάτια του κόσμου (ή του Τύπου αν προτιμάτε) δεν δίστασαν να χορέψουν και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, με τον Πολ Πογκμπά να δημοσιεύει το video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Ιnstagram.

News 24/7

24MEDIA NETWORK