Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρουν από ευρηματικά πανό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε από τους οπαδούς της που ταξίδεψαν στο Ρότερνταμ να μην έχουν πάνω τους διακριτικά για να μην προκαλέσουν εκείνους της Φέγενορντ. Το έκαναν αλλά φρόντισαν να δώσουν το στίγμα τους με ένα άκρως χιουμοριστικό πανό (φωτογραφία).

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρουν από ευρηματικά πανό

Για κάποιους οπαδούς η αγάπη για την ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη και αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλησε να περάσει μία παρέα από φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ταξίδεψε στην Ολλανδία, για να δουν από κοντά τον πρώτο αγώνα των "κόκκινων διαβόλων" στους ομίλους του Europa League.

Ο σύλλογος έκανε δημόσια παράκκληση να μην κυκλοφορούν στους δρόμους του Ρότερνταμ με φανέλες για να μην "δώσουν στόχο" και να αποφευχθούν επεισόδια, έτσι έδειξαν το πάθος για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο με διαφορετικό τρόπο.

Αυτο ήταν να βγάλουν μία φωτογραφία όπου κρατούν ένα πανό, με το εξής περιεχόμενο: "Η Γιουνάιτεντ ή εγώ, είπε αυτή. Μου λείπει μερικές φορές".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα