Ρατσιστικό παραλήρημα από αντίπαλο της Μ.Γιουνάιτεντ!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ζόρια δυναμίτισε το κλίμα ενόψει της ρεβάνς με την Γιουνάιτεντ χαρακτηρίζοντας το Μάντσεστερ βρώμικη πόλη με άνδρες που... φιλιούνται στους δρόμους!

Ρατσιστικό παραλήρημα από αντίπαλο της Μ.Γιουνάιτεντ!

Σε ένα απίστευτο ρατσιστικό και ομοφοβικό λεκτικό παραλήρημα πρωταγωνίστησε ο Σεργκέι Ραφαΐλοφ, με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ζόρια, ομάδας που αντιμετώπισε πρόσφατα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League (ηττήθηκε 1-0 στο "Old Trafford" με γκολ του Ιμπραχίμοβιτς), να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για την πόλη του Μάντσεστερ και τους κατοίκους της.

"Το Μάντσεστερ είναι μία βρώμικη πόλη, γεμάτοι μεθυσμένους και άνδρες που φιλιούνται στους δρόμους", τόνισε ο Ουκρανός παράγοντας μιλώντας στην εκπομπή " BBC North West Tonight" ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του φρόντισε να γίνει ακόμα πιο συγκεκριμένος!

Ρατσιστικό παραλήρημα από αντίπαλο της Μ.Γιουνάιτεντ!

"Όταν ήμασταν στην Αγγλία μείναμε μόνο στο Μάντσεστερ και δεν μου άρεσε η πόλη. Ήταν πολύ βρώμικη. Κοντά στο ξενοδοχείο, που ήταν, εντελώς τυχαία, στο κέντρο της πόλης, υπήρχαν άστεγοι που κοιμόντουσαν τη νύχτα σε παγκάκια.

Βγήκα έξω για μία βόλτα το βράδυ και πήγα λίγο παραπέρα από το κέντρο. Ήταν ακόμα χειρότερα εκεί. Μάζες από μεθυσμένους ανθρώπους. Ήταν παράξενο για μένα να βλέπω άνδρες να περπατούν στους δρόμους και να φιλιούνται. Δεν μου άρεσε", τόνισε ο Ραφαΐλοφ, για να συμπληρώσει:

Ρατσιστικό παραλήρημα από αντίπαλο της Μ.Γιουνάιτεντ!

"Θα πρότεινα να σκεφτούμε την μετανάστευση στην Ευρώπη 20 φορές πριν το δεχτούμε. Δεν θα ήθελα τα εγγόνια μου να βγαίνουν έξω και να βλέπουν άνδρες να φιλιούνται και άστεγους να κοιμούνται στο κέντρο της πόλης".

Ελπίδα όλων είναι οι δηλώσεις του να έχουν ξεχαστεί μέχρι να ξαναπαίξουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ζόρια, αυτή τη φορά στην Ουκρανία στις 8 Δεκεμβρίου, για να μην έχουμε... παρατράγουδα και βρει την ευκαιρία και "ξαναχτυπήσει" ο λαλίστατος παράγοντας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK