Μάριν: "Σπουδαίος σύλλογος ο Ολυμπιακός"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν μίλησε στην κάμερα της NOVA λίγη ώρα πριν την έναρξη της ρεβάνς των "ερυθρολεύκων" με την Αρούκα και "έπλεξε" το εγκώμιο της νέας ομάδας του.

Μάριν: "Σπουδαίος σύλλογος ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να εκπληρώσει τους στόχους του εμφανίστηκε ο Μάρκο Μάριν. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων" μίλησε στην κάμερα της NOVA λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Αρούκα και αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις απ' τον σύλλογο, τους προσωπικούς στόχους του, την εθνική Γερμανίας, ενώ υποσχέθηκε στους φιλάθλους ωραίο ποδόσφαιρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τις πρώτες εντυπώσεις του: "Είναι όλα πολύ όμορφα. Η πόλη είναι υπέροχη, το γήπεδο είναι υπέροχο. Ανυπομονώ να αρχίσω τις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό".

Για τος λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού: "Ήταν πολλά τα θετικά της πρότασης που μου έγινε. Ο Ολυμπιακός ένας σπουδαίος σύλλογος. Μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να προκριθούμε στη φάση των ομίλων του Europa League".

Για τους προσωπικούς στόχους του: "Θέλω φυσικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη".

Για την εθνική Γερμανίας: "Αυτή την στιγμή είναι ένα μακρινό σενάριο. Ελπίζω να δείξω την ποιότητα μου, να παίξω καλά και θα δούμε..."

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Είναι υπέροχος ο κόσμος. Τους υπόσχομαι πως θα δουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ποιο νούμερο διάλεξε ο Μάριν, τι έχουν φυλάξει στον Ολυμπιακό για τον Νιλμάρ!
Μάριν: "Πρωτάθλημα και Europa League"

News 24/7

24MEDIA NETWORK