Ο Μήτρογλου τα έκανε όλα μέσα σε 20 λεπτά

Σ' ένα τρελό - τρελό παιχνίδι στη Μασσαλία, ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το δρόμο των Γάλλων για τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Λειψία, αλλά... (VIDEO).

Marseille's Konstantinos Mitroglou, center, challenges for the ball with Lyon's Marcelo, left, and Rafael Da Silva during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in marseille, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
mitroglou AP IMAGES

Ο Κώστας Μήτρογλου ψηφίστηκε παίκτης του μήνα Μαρτίου στη Μαρσέιγ κι έχει μπει δυναμικά και το 2018, μάλλον παραείναι παθιασμένος.

Στον επαναληπτικό της γαλλικής ομάδας με τη Λειψία, ο Έλληνας φορ ήταν ο παίκτης που έφερε σύγχυση στην άμυνα των Γερμανών για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης σε 1-1 για την Μαρσέιγ.

Μάλιστα, και στο 2-1 ο "πιστολέρο" είχε συμμετοχή καθώς έβγαλε την άμυνα για την αντεπίθεση της ομάδας του σε κόρνερ της Λειψίας.

Οι Γάλλοι, πάντως, σκόραραν και τρίτο γκολ με τον Παγέ, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε καθώς ο Μήτρογλου στην προσπάθεια που έκανε για να μοιράσει την ασίστ στον συμπαίκτη του υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ, όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK