"Με τον Μήτρογλου στον πάγκο, αξίζει να χάσεις στον τελικό"

Η είσοδος του Κώστα Μήτρογλου στον τελικό του Europa League καθυστέρησε πολύ, αφότου όμως μπήκε λίγο έλειψε ν' αλλάξει τη ροή του αγώνα με το δοκάρι που είχε. Αποτέλεσμα; Οι οπαδοί της Μαρσέγια να έχουν τρελαθεί που δεν αγωνιζόταν ως το 74' και παρά την ήττα να τον αποθεώσουν.

Marseille's Konstantinos Mitroglou, left, heads the ball during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Marseille's Konstantinos Mitroglou, left, heads the ball during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP IMAGE

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αμφίβολος για το μεγάλο τελικό του Europa League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό. Ήταν ένας από τους λόγους που έμεινε στον πάγκο της Μαρσέιγ.

Όταν όμως ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρουντί Γκαρσιά, είδε το... 2-0 δεν είχε άλλη επιλογή. Στο 74' τον έριξε στο γήπεδο, αντί του Βαλέρ Ζερμέν που είχε "σπαταλήσει" μία σημαντικότατη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του ματς.

Ο Έλληνας επιθετικός, σε μόλις 7 λεπτά παρουσίας, κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση τους Ισπανούς, πιάνοντας μία κεφαλιά εντός περιοχής και στέλνοντάς τη στο δοκάρι του Γιαν Όμπλακ. Μπορεί η μπάλα να μην κατέληξε στα δίχτυα και οι "ροχιμπλάνκος" να έκαναν λίγο αργότερα το 3-0, όμως οι οπαδοί των Μασσσαλών "ενθουσιάστηκαν" με τον 30χρονο επιθετικό, αποθεώνοντάς τον στο Twitter.

Τα κολακευτικά σχόλια για τον Μήτρογλου ήταν πάρα πολλά, με τα πιο χαρακτηριστικά να αναφέρουν:

" Ας το παραδεχτούμε, μία ομάδα που αφήνει τον Μήτρογλου στον πάγκο αξίζει να χάσει στον τελικό".

Μήτρογλου έπρεπε να είχε ξεκινήσει από την αρχή".

" Ο Μήτρογλου ξεφτιλίζει τους αμυντικούς".

" Το δοκάρι του Μήτρογλου με έκανε να λυγίσω (ο καλύτερος παίκτης χωρίς πλάκα)".

" Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν έπαιξε ο Μήτρογλου;".

" Αν ξεκινούσε ο Μήτρογλου, η Μαρσέιγ θα πανηγύριζε το Europa League".

Άλλοι μάλιστα ονειρεύονται να δουν τη νέα σεζόν στον σύλλογο τον Μάριο Μπαλοτέλι μαζί με τον "Μητρο-γκολ", βγάζοντας την εμπάθεια τους προς τον Ζερμέν: " Κι εγώ ονειρεύομαι Μπαλοτέλι - Μήτρογλου να ανταγωνίζονται για τη θέση του επιθετικού στη Μαρσέιγ, κάτι που θα οδηγήσει στην αποχώρηση του Ζερμέν".

" Ο Μπαλοτέλι θα βοηθήσει πολύ, αλλά κρατάω τον Μήτρογλου γιατί πιστεύω πως θα δηλώσει "παρών" του χρόνου", " Με τον Μπαλοτέλι (ή ακόμα και τον Μήτρογλου στο 50%) ορκίζομαι σε ότι έχω πιο ιερό πως το σκορ θα είχε εξελιχτεί διαφορετικά".

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK