"Στοιχειωμένο" Μπιλμπάο: Το ματς με τη Μαρσέιγ βάφτηκε με... αίμα!

Ο χθεσινός (15/3) αγώνας της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Μαρσέιγ για τους "16" του Europa League, σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια που είχαν ως συνέπεια να μαχαιρωθεί ένας άνθρωπος στο λαιμό (VIDEO).

"Στοιχειωμένο" Μπιλμπάο: Το ματς με τη Μαρσέιγ βάφτηκε με... αίμα!

Η πρόκριση της Μαρσέιγ στους "8" του Europa League, βάφτηκε με... αίμα, καθώς οι Γάλλοι "Ultras" προκάλεσαν ένα χάος τόσο εντός όσο και εκτός "Σαν Μαμές" επισκιάζοντας το 2-1 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τα έκτροπα άρχισαν πριν την έναρξη του αγώνα όταν οι φανατικοί οπαδοί των φιλοξενούμενων ρίχτηκαν σε "μάχη" σώμα με σώμα με τους ανθρώπους ασφαλείας των Βάσκων, χτυπώντας τους με διάφορα αντικείμενα.

Η αστυνομία, επιβεβαίωσε ότι ένας 57χρονος εργαζόμενος της εταιρίας σεκιούριτι του γηπέδου τραυματίστηκε από μαχαιριά στο λαιμό, ενώ ένας ακόμη συνάδελφός του, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος σε τοπικό νοσοκομείο.

Η τραγική ειρωνεία της όλης υπόθεσης, είναι πως τα συνταρακτικά αυτά γεγονότα, έρχονται να μας υπενθυμίσουν τα όσα συνέβησαν και πάλι σε αγώνα της Μπιλμπάο στις 22 Φεβρουαρίου, όταν ένας 51χρονος αστυνομικός έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα των επεισοδίων με οπαδούς της Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι οπαδοί των Μασσαλών δεν έμειναν εκεί, και συνέχισαν το... έργο τους εντός γηπέδου. Τι έκαναν; Πέταξαν φωτοβολίδες στους Βάσκους κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τον καθένα αφού μια στιγμή αρκεί για να γίνει το κακό.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών Γάλλων οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για το μαχαίρωμα του ανθρώπου ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK