Ματσάρες στα ημιτελικά με παρατάσεις και πέναλτι!

Σούπερ θέαμα στα προημιτελικά του Europa League με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ να χρειάζονται παράταση για να προκριθούν στους "4" και την Λιόν τα πέναλτι για να αποκλείσει την Μπεσίκτας μέσα στην Τουρκία. Για πρώτη φορά σε ημιτελικά η Θέλτα (VIDEOS).

Ματσάρες στα ημιτελικά με παρατάσεις και πέναλτι!

Μία απίστευτη βραδιά επεφύλασε για τους φίλους της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς η προημιτελική φάση του Europa League καθώς μόνο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά κρίθηκε στο 90λεπτο, με άλλα δύο να κρίνονται σε ημίωρη παράταση και ένα στα πέναλτι!

Εκείνη που "καθάρισε" νωρίς ήταν η Θέλτα καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γκενκ και με το 3-2 του πρώτου αγώνα υπέρ της πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το εισιτήριο για την τετράδα χάρη στο 2-1 επί της Άντερλεχτ στην παράταση, με τον Μάρκους Ράσφορντ να λυτρώνει την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο με γκολ στο 197' ενώ στην παράταση πανηγύρισε την πρόκρισή του και ο Άγιαξ παρά την ήττα με 3-2 από την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν (για πρώτη φορά από τη σεζόν 2004-05 οι Γερμανοί μένουν χωρίς εκπρόσωπο στα ημιτελικά τόσο στο Champions League όσο και του Europa League/Κυπέλλου UEFA).

Όσο για το ματς που έσπασε καρδιές αυτό διεξήχθη στη "Vodafone Arena", με την Μπεσίκτας να επικρατεί 2-1 της Λιόν στο 90λεπτο και να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα και έτσι το ματς να οδηγείται αρχικά στην παράταση και κατόπιν στα πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες και των δύο ομάδων ευστόχησαν στα 12 πρώτα πέναλτι που εκτέλεσαν (6-6 το σκορ) για να ακολουθήσουν δύο αποκρούσεις πέναλτι από τον γκολκίπερ της Λιόν (μοιραίοι οι Τόσιτς και Μίτροβιτς), και τον Γκοναλόν να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για να δώσει την πρόκριση στην Λιόν με συνολικό σκορ 7-6 στα πέναλτι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΣΕ ΑΓΚΥΛΗ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ):

Μπεσίκτας - Λιόν 2-1 (7-6 στα πέναλτι) (27', 58' Ταλίσκα / 34' Λακαζέτ) [1-2]

Γκενκ - Θέλτα 1-1 (67' Τροσάρ / 63' Σίστο) [2-3]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άντερλεχτ 2-1 (10' Μχιταριάν, 107' Ράσφορντ / 32' Χανί) [1-1]

Σάλκε - Άγιαξ 3-2 (53' Γκορέτσκα, 56' Μπούργκσταλερ, 101' Καλιτζούρι / 111'Φίρχεφερ,120'Γιουνές) [0-2]

News 24/7

24MEDIA NETWORK