Με μία έκπληξη η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στο ΑΠΟΕΛ

Μία ώρα πριν το ματς με το ΑΠΟΕΛ όπου θα κυνηγήσει την 1η θέση του ομίλου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την 11άδα με την οποία θα παραταχτεί στο χορτάρι του "ΓΣΠ".

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στις τελευταίες προπονήσεις ο Πάουλο Μπέντο είχε δοκιμάσει τον Ρομαό σε θέση στόπερ και ο Εστέμπαν Καμπιάσο είχε προβάδισμα στα πλάνα του για το ρόλο του αμυντικού χαφ, όμως τελικά ο άσος από το Τόγκο θα είναι εκείνος που θα αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου ως παρτενέρ του Μάρτινς, αναλαμβάνοντας να καλύψει το κενό του Μιλιβόγεβιτς.

Ο Ρομαό αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική έκπληξη του Μπέντο όσον αφορά στην 11άδα για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, με τους άλλους 9 που επέλεξε να είναι οι ακόλουθοι:

Λεάλι για τη θέση του γκολκίπερ, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια η αμυντική τετράδα (από δεξιά προς τα αριστερά), Σεμπά, Ελιουνούσι (στα άκρα της επίθεσης), Φορτούνης (πίσω από τον επιθετικό) και Ιντέγε (σέντερ φορ).

Από εκεί και πέρα, στον ερυθρόλευκο πάγκο θα βρεθούν οι Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Καμπιάσο, Νικολάου, Ντομίνγκες, Μανθάτης και Ανδρούτσος ενώ εκτός 18άδας έμειναν τελικά οι Μπουχαλάκης και Σκαφίδας που ήταν στους 20 που ταξίδεψαν στην Κύπρο.

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK