Μέρος της Θύρας 7 κλείνει η UEFA ενόψει Μπεσίκτας

Kενά θα μείνουν 3000 καθίσματα της θύρας 7 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπεσίκτας!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Tη σχετική απόφαση την πήρε η UEFA η οποία την κοινοποίησε στον Ολυμπιακό την Τετάρτη το μεσημέρι.

Η απόφαση πάρθηκε για τα συνθήματα που φώναξε μερίδα των οργανωμένων των πρωταθλητών στο παιχνίδι της με την Οσμανλισπόρ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να εκδώσει άμεσα ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει για το τι θα γίνει με τις θέσεις στο πέταλο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να "σφραγίσει" μέρος της εξέδρας στο "Καραϊσκάκης" καθώς κάτι ανάλογο είχε επιβληθεί και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Champions League (25/2/14).

Τότε η UEFA είχε κλείσει μερικώς το ένα πέταλο (Θύρα 7) του γηπέδου, επιβάλλοντας κατά αυτό τον τρόπο ποινή για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών στο εντός έδρας ματς της 10ης Δεκεμβρίου 2013 απέναντι στην Άντερλεχτ (φινάλε φάσης ομίλων).

News 24/7

24MEDIA NETWORK