Η κατάντια της Μίλαν φαίνεται από το στατιστικό του Μπονούτσι

Η Μίλαν δεν κατάφερε να βγει από την αγωνιστική κρίση ούτε μέσα από το ματς με την ΑΕΚ και η "Gazzetta dello Sport" ανέδειξε το πρόβλημα στους "ροσονέρι" μέσα από ένα εντυπωσιακό στατιστικό.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Όσο καλή διάθεση και αν έχει κανείς απέναντι στην Μίλαν δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στα μεγάλα προβλήματα που έχουν οι "ροσονέρι και αυτά έκαναν την εμφάνισή τους και στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο πρώτο 45λεπτο οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μία αξιόλογη φάση μπροστά στην εστία του Ανέστη ενώ στο δεύτερο κυκλοφόρησαν λίγο καλύτερα τη μπάλα χάρη στην είσοδο του Σούσο χωρίς πάντως να εντυπωσιάσουν.

Γεγονός που έκανε εντύπωση ήταν οι αργές αντιδράσεις των Μοντολίβο και Λοκατέλι στον άξονα που ουσιαστικά "έκοψαν" την ομάδα τους στα δύο, με την "Gazzetta dello Sport" να παρουσιάζει ένα στατιστικό που δείχνει την έλλειψη φαντασίας στο παιχνίδι των "ροσονέρι".

Αυτό είχε ως πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Μπονούτσι, με τον αρχηγό της ομάδας να κάνει 16 "γεμίσματα" από το χώρο ευθύνης του, την άμυνα, προς την επίθεση, και την εφημερίδα να επισημαίνει πως η Μίλαν δεν κατάφερε να "χτίσει" παιχνίδι από τη μεσαία γραμμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK