Ο Μοντέλα δεν ξεχνάει τις μάχες ΑΕΚ-Μίλαν στο Champions League!

Οι μάχες με την Μίλαν τις δύο προηγούμενες δεκαετίες δεν έμειναν χαραγμένες μόνο στους φίλους της ΑΕΚ αλλά και στους "ροσονέρι". Απόδειξη οι δηλώσεις του Βιτσέντσο Μοντέλα!

AC Milan coach Vincenzo Montella gestures during a training at the Milanello sport center, in Carnago, Italy, Wednesday, July 5, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Vincenzo Montella gestures during a training at the Milanello sport center, in Carnago, Italy, Wednesday, July 5, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Τις δύο προηγούμενες φορές που η Μίλαν βρήκε στο δρόμο της στην Ευρώπη την ΑΕΚ έφτασε μέχρι το... τέλος της διαδρομής συμμετέχοντας στον τελικό του Champions League και το γεγονός αυτό το μνημόνευσε και ο Βιτσέντσο Μοντέλα, κληθείς να σχολιάσει την κλήρωση των ομίλων του Europa League που βρίσκει τους "ροσονέρι" απέναντι σε Αούστρια Βιέννης, Ριέκα και ΑΕΚ!

"Ο όμιλός μας περιλαμβάνει σεβαστούς αντιπάλους που δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Η ΑΕΚ ήταν αντίπαλός μας στο Champions League το 1994-95 και το 2006-07: και στις δύο περιπτώσεις η Μίλαν έφτασε στον τελικό.

Η παράδοση είναι ευνοϊκή για μας αλλά δεν θα είναι εύκολο να τους νικήσουμε επειδή έχουν πολλούς παίκτες που γνωρίζουν το πρωτάθλημά μας", τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός για την ΑΕΚ, για να προσθέσει για τους άλλους δύο αντιπάλους των Μιλανέζων στον όμιλο:

"Η Αούστρια Βιέννης είναι μία ένδοξη ομάδα και με πολύ καλά διαβασμένο προπονητή. Οι Κροάτες της Ριέκα για λίγο δεν κατάφεραν να φτάσουν στους ομίλους του Champions League. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος όλα θα κριθούν από τη δική μας απόδοση, είμαι αισιόδοξος".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK