Μολίνς: "Έχουμε κι εμείς καλούς παίκτες"

Μεγάλη δυναμική και σιγουριά εν όψει του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Λεωφόρο (17/8) έβγαλε στις δηλώσεις του και ο Γκιγέρμο Μολίνς που εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (16/8).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΝΙΚΟΣ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΙΝΣ
molins ICON

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πολιτογραφημένος Σουηδός -αλλά γεννημένος στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης- επιθετικός, ο οποίος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στα ισπανικά, προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία και για τους Βάσκους δημοσιογράφους.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα κι αν το κύριο είναι να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα η ομάδα;

«Καταρχήν νομίζω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε δυνατή ομάδα εντός έδρας, το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας, άρα αυτόπου πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου».

Στοτέλος του αγώνα με πιο αποτέλεσμα θα είσαι ευχαριστημένος;

«Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, το σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Αυτό έχει σημασία».

Τι ξέρετεγια την Αθλέτικ και ποια είναι τα σημεία που θεωρείται πιο σημαντικά;

«Όλοι γνωρίζουν την Αθλέτικ, ξέρουν πως είναι μια δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες. Απόψε ή αύριο θα δούμε βίντεο με αυτή την ομάδα. Έχω παίξει με τον Μπενιάτ στη Μπέτις, είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά πιστεύω πως και εμείς έχουμε παίκτες αντιστοίχου ποιότητας και θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση».

Έχετε μιλήσει αυτές τις ημέρες με τον Μπενιάτ; Ποιες είναι οι αναμνήσεις από την εποχή της Μπέτις;

«Δεν έχω μιλήσω με τον Μπενιάτ, δεν έχω τον αριθμό του. Θα πω πως είναι καλός και ποιοτικός παίκτης, επαναλαμβάνω όμως πως κι εμείς έχουμε αντιστοίχως καλούς παίκτες στην ομάδα μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK