Η Μονακό δεν δέχεται ξένους φιλάθλους

Οι διοικούντες τη Μονακό πήραν την απόφαση να μην επιτρέψουν στους οπαδούς της Άντερλεχτ να ταξιδέψουν στο "Πριγκιπάτο" για την αναμέτρηση του Europa League, ενώ η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων ισχύει και για το προσεχές παιχνίδι της Ligue 1.

Η Μονακό δεν δέχεται ξένους φιλάθλους

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι έχει προκαλέσει φόβο κι έντονη ανησυχία σ' όλη την Ευρώπη.

Το βράδυ της Τρίτης (17/11) η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Γερμανίας και της Ολλανδίας ματαιώθηκε εξαιτίας ύποπτου αντικειμένου, ενώ η ίδια απόφαση πάρθηκε για τον αγώνα του Βελγίου με την Ισπανία.

Με βάση όλα τα παραπάνω, οι διοικούντες τη Μονακό αποφάσισαν να μην επιτρέψουν την μετακίνηση οπαδών στα δύο προσεχή εντός έδρα παιχνίδια της γαλλικής ομάδας. Αυτό σημαίνει πως οι φίλοι των Ναντ και Άντερλεχτ δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις ομάδες του.

"Η διοίκηση της Μονακό αποφάσισε να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών της Άντερλεχτ στο γήπεδο, αλλά και στους υπόλοιπους χώρους του "Louis II" στο ματς της Πέμπτης (26/11) για το Europa League. Η απόφαση πάρθηκε λόγω των δραματικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στο Παρίσι", ανέφερε η ενημέρωση των Μονεγάσκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρόμος στο Ανόβερο: ο εκρηκτικός μηχανισμός, η Μέρκελ και η ματαίωση του φιλικού

Ματαιώθηκε το Βέλγιο-Ισπανία υπό το φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK