Μπέντο: "Όλες οι ομάδες αξίζουν τον μέγιστο σεβασμό"

Ο Πάουλο Μπέντο έκανε ένα πρώτο σχόλιο για την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League στο επίσημο κανάλι των "ερυθρολεύκων", τονίζοντας πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι άλλες υποχρεώσεις της ομάδας.

Μπέντο: "Όλες οι ομάδες αξίζουν τον μέγιστο σεβασμό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο, ο οποίος υποστήριξε πως όλες οι ομάδες αξίζουν τον μέγιστο σεβασμό.

"Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για την έναρξη του Europa League. Δύο από τις τρεις ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ και η Αστάνα είναι πρωταθλήτριες στην χώρα τους, ενώ και η Γιουνγκ Μπόις τερμάτισε δεύτερη. Όλες οι ομάδες αξίζουν τον μέγιστο σεβασμό", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Πορτογάλου.

Για τη δυσκολία του πολύωρου ταξιδιού στο Καζακστάν επεσήμανε πως "αυτό που μας ενδιαφέρει μετά από ένα τόσο μακρινό ταξίδι είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι ξεκούραστοι. Θα παίξουν ρόλο οι άλλες υποχρεώσεις και θα πρέπει να περιμένουμε το πρόγραμμα, για να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το ταξίδι".

Κλείνοντας και ερωτηθείς για το διάστημα το οποίο έχει μπροστά του, προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα, ακριβώς όπως εκείνος την έχει στο μυαλό του, σημείωσε: "Μένουν 15 ημέρες για να προετοιμάσουμε την ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεών μας στην Ευρώπη. Θα δουλέψουμε για να περάσουμε τις ιδέες μας στους ποδοσφαιριστές, για το στήσιμο της ομάδας, αν και ορισμένοι εξ αυτών θα απουσιάσουν και με τις εθνικές τους ομάδες".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

To πρόγραμμα του Ολυμπιακού
Τα προφίλ των αντιπάλων του Ολυμπιακού
Η κλήρωση των ομίλων του Europa League

News 24/7

24MEDIA NETWORK