Ντε Λαουρέντις: "Πρέπει να φύγει ο Πλατινί"

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος με αφορμή το γκολ οφσάιντ της Ντνίπρο, "ξεσπάθωσε" κατά του Μισέλ Πλατινί.

Ντε Λαουρέντις: "Πρέπει να φύγει ο Πλατινί"

Η Ντνίπρο με την ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στην Νάπολι και με το εκτός έδρας γκολ μπορεί δικαιολογημένα να ονειρεύεται τελικό.

Ένα τέρμα όμως που δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Γεβγέν Σελέζνιοβ βρισκόταν σε καθαρή θέση οφσάιντ.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ισχυρό άνδρα των "παρτενεπόι", με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να εξαπολύει επίθεση στον Μισέλ Πλατίνι κατηγορώντας τον πρόεδρο της UEFA ότι δεν είναι πλέον σε θέση να διοικεί.

"Είμαι τσαντισμένος. Στα ημιτελικά υπάρχουν εγγυήσεις για το παιχνίδι, βάζουν 6 διαιτητές που δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση; Τώρα ο Πλατινί τι πρέπει να σκέφτεται στο σκοτεινό του δωμάτιο στην Νιόν; Μάλλον τελείωσε η πορεία του και πρέπει να αποχωρήσει", δήλωσε αναστατωμένος ο παράγοντας των Ιταλών.

Στην συνέχεια ήταν το ίδιο επιθετικός κατά του Γάλλου προέδρου: "Γιατί θέλει ο κύριος Πλατινί την αντιπάθεια των οπαδών της Νάπολι; Είναι 6 εκατομμύρια στην Ιταλία και πολλοί ακόμη. Δεν ξέρω πως μπορείς; Πως θα κοιμηθείς το βράδυ, πρέπει να προσευχηθείς!"

Θυμηθείτε το γκολ οφσάιντ της Ντνιπρο:

Διαβάστε ακόμη:

Νάπολι - Ντνίπρο 1-1 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK