Ο Μπαλοτέλι ζήτησε αλλαγή για τον πιο απίθανο λόγο

Τι άλλο θα κάνει αυτό το παλικάρι; Την Πέμπτη το βράδυ ξεκίνησε βασικός για το Europa League, αλλά ζήτησε αμέσως αλλαγή γιατί... φύσηξε λίγο παραπάνω. Διαβάστε την απίθανη δικαιολογία που χρησιμοποίησε.

Ο Μπαλοτέλι ζήτησε αλλαγή για τον πιο απίθανο λόγο

Δύσκολη μέρα η Πέμπτη για την Νις που έχασε με 5-2 από την Κράσνονταρ. Όπως φαίνεται ο καιρός της Ρωσίας ήταν... βαρύς για τον Μάριο Μπαλοτέλι που αγωνίστηκε μόλις 45 λεπτά. Αν μπορούσε μάλιστα θα έβγαινε αλλαγή από το 25'! Ο λόγος;

Σύμφωνα με τον προπονητή του, Λουσιέν Φαβρ, ο Ιταλός κρύωσε, άρχισε να βήχει και αμέσως ζήτησε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας του ζήτησαν να κάνει λίγα λεπτά υπομονή, αλλά ο Μάριο δεν ήταν και τόσο... σούπερ παρότι μείωσε προσωρινά σε 2-1.

Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να μάθει νεότερα από το ιατρικό τιμ της Νις, καθώς ο Μπαλοτέλι αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα