Ντομίνγκες: "Αφιερώνω το γκολ στον πρόεδρο"

Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Αρούκα ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ντομίνγκες: "Αφιερώνω το γκολ στον πρόεδρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας εκ των σκόρερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Αρούκα, ο Τσόρι Ντομίνγκες, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη δύσκολη νίκη - πρόκριση των "ερυθρολεύκων" και αφιέρωσε το γκολ του στον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Δεν πιστεύω ότι ένας παίκτης μπορεί να κάνει κάτι μόνος του, όμως όποιος είναι στον πάγκο πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει δώσει ταχύτητα και αυτό προσπάθησα να κάνω. Ποτέ δεν είναι εύκολο να καταφέρεις κάτι όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, όμως χάρη στο Θεό το πετύχαμε", ήταν το πρώτο σχόλιο του άσου του Ολυμπιακού.

Για το άγχος της πρόκρισης τόνισε: "Αυτό είναι το τίμημα του να βρίσκεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έχεις την υποχρέωση να ανταποκρίνεσαι στις δύσκολες στιγμές".

Όσο για το που αφιερώνει το γκολ του είπε: "Αρχικά αφιερώνω το γκολ στην οικογένεια μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, γιατί εκείνοι ξέρουν καλύτερα τι περνούν οι παίκτες, έπειτα στον κόσμο και κυρίως στον πρόεδρό μας, που είναι δίπλα μας στις καλές και στις δύσκολες στιγμές".

Τέλος, ερωτηθείς για το τι χρειάζεται για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας απάντησε: "Αν πραγματικά πιστέψουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή μπορούμε. Έχουμε το χρόνο για να δουλέψουμε για τις αλλαγές που χρειάζονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 παρ.
Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός - Αρούκα
Έντονες αποδοκιμασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK