Ο ανίκητος Ανέστης πώρωσε τον Οικονομόπουλο!

Ο Γιάννης Ανέστης όρθωσε απαγορευτικό μπροστά από την εστία της ΑΕΚ κόντρα στην Μίλαν και γνώρισε την αποθέωση. Μεταξύ των υμνητών του και ο Σπύρος Οικονομόπουλος.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ÁÍÅÓÔÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ÁÍÅÓÔÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

To τελευταίο διάστημα είχε δεχτεί αρκετή και σκληρή κριτική (σε τέτοιο βαθμό που να φτάσει η είδηση μέχρι τα ιταλικά ΜΜΕ) ωστόσο κόντρα στην Μίλαν έκανε ένα σούπερ παιχνίδι και ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η Ένωση έφυγε όρθια και με ηθικό ακμαιότατο από το Μιλάνο.

Την επομένη της σπουδαίας εμφάνισής του στο "Σαν Σίρο" ο Γιάννης Ανέστης μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για όλα τα κολακευτικά λόγια που ακούγονται για εκείνον, και μάλιστα κάποια προέρχονται από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με την ΑΕΚ.

Όπως για παράδειγμα ο Σπύρος Οικονομόπουλος, που ήταν κέρβερος κάτω από την εστία της Ένωσης τη σεζόν 1988-89 που κατέκτησε το πρωτάθλημα (σπεσιαλίστας σε αποκρούσεις πέναλτι), με τον παλαίμαχο άσο να εξυμνεί τον παίκτη του Χιμένεθ μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook.

"Χριστός Ανέστη... Αεκάρα στα ίσια της Μίλαν που κοστίζει 11 φορές όσο εμείς και με 5 Έλληνες και 2 Έλληνες αλλαγές... Σταθήκαμε άξια με παίκτες παλικάρια και τον Ανέστη πολύ καλό και καθοριστικό!!! Πάντα τέτοια!!!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ανίκητος Ανέστης πώρωσε τον Οικονομόπουλο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK