Ο Λιβάγια δηλώνει ερωτευμένος με την Ίντερ και θυμάται τον Στραματσόνι!

Αν σκοράρει κόντρα στην Μίλαν ο Μάρκο Λιβάγια θα χαρεί.. διπλά, αφού εκτός από την ΑΕΚ θα πανηγυρίσει και ως πρώην άσος της Ίντερ. Διαβάστε τι είπε για το πέρασμά του από τη Serie A.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έχοντας πετύχει ήδη δύο γκολ στο φετινό Europa League (με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης) αλλά και με θητεία στο Καμπιονάτο, ο Μάρκο Λιβάγια θεωρείται από τους Ιταλούς ως ο πλέον επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με την Μίλαν.

Για το λόγο αυτό η "Gazzetta dello Sport" αναζήτησε τον Κροάτη φορ και του πήρε συνέντευξη, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως θα έχει ιδιαίτερη γλύκα να "πληγώσει" και τους "ροσονέρι" ελέω της σχέσης στοργής που έχει με την έτερη μεγάλη ομάδα του Μιλάνου, την Ίντερ.

"Είμαι οπαδός της Ίντερ και ερωτευμένος μαζί της. Εκεί ξεκίνησα και πέτυχα τα πρώτα μου γκολ στο San Siro. Εκείνος που με ανέδειξε ήταν ο Στραματσόνι, ο οποίος αργότερα, όπως και εγώ , είδε τη μοίρα του να τον φέρνει στην Ελλάδα.

Inter Milan forward Marko Livaja, of Croatia, smiles after scoring during a UEFA Europa League, Group H, soccer match between Inter Milan and Neftci at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 6, 2012. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan forward Marko Livaja, of Croatia, smiles after scoring during a UEFA Europa League, Group H, soccer match between Inter Milan and Neftci at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 6, 2012. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Έπρεπε τότε να φύγω από την Ίντερ για να ωριμάσω ποδοσφαιρικά, ήταν δύσκολο στα 18 σου χρόνια να παίξεις σε μία τέτοια ομάδα. Η Ίντερ όμως παραμένει στην καρδιά μου και έχω ένα έξτρα κίνητρο για να σκοράρω κόντρα στην Μίλαν", τόνισε ο Λιβάγια, ο οποίος πάντως αποκάλυψε πως θα μπορούσε κάλλιστα να είχε καταλήξει πριν μερικά χρόνια στην.. Μίλαν!

"Είχα πάει στο Μιλάνο για να μιλήσω με τον αθλητικό διευθυντή, Αουζίλιο, όμως αργότερα επέστρεψα στην Κροατία γιατί δεν είχα λήξει το συμβόλαιό μου με την Χάιντουκ και δεν μπορούσα να υπογράψω σε άλλη ομάδα.

Τότε ήταν που η Μίλαν ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου προσέφερε περισσότερα χρήματα.Όταν όμως δίνω το λόγο μου δεν κάνω πίσω. Ούτε καν για τα χρήματα".

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο Κροάτης άσος της Ένωσης είπε: "Το Μιλάνο το αισθάνομαι ακόμα σαν το σπίτι μου και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν επιστρέψω κάποια στιγμή. Έχω γυρίσει πάρα πολύ στην καριέρα μου, σε Ιταλία, Ρωσία, Ελβετία, Ισπανία. Στην Αθήνα όμως περνώ πολύ καλά και αισθάνομαι ότι μπορώ να μείνω για αρκετό καιρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK