Ο Ντε Μπουρ έβαλε τον Άγιαξ στο... κρεβάτι του!

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ έχει αποχωρήσει εδώ και έναν χρόνο από τον πάγκο του Άγιαξ όμως η αγάπη του για την ομάδα παραμένει. Και το δείχνει ακόμα και στο κρεβάτι του (PHOTOS).

Inter Milan coach Frank de Boer opens his arms during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 18, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Frank de Boer opens his arms during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 18, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ως ποδοσφαιριστής φόρεσε για 11 ολόκληρα χρόνια τη φανέλα του Άγιαξ (1988-1999) ενώ στον πάγκο του "Αίαντα" κάθισε από το 2010 μέχρι το 2016 και ήταν άκρως πετυχημένος αφού κατέκτησε 4 πρωταθλήματα.

Η φετινή σεζόν δεν είναι σίγουρα η καλύτερη για τον Φρανκ Ντε Μπουρ καθώς έκανε το άλμα στη Serie A και δεν κατάφερε να στεριώσει στην Ίντερ, ωστόσο αυτό διόλου δεν έχει επηρεάσει την ψυχολογία του.

Αυτό το απέδειξε με ένα ποστάρισμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου έδειξε πόσο πολύ αγαπάει την ολλανδική ομάδα, καθώς παραμονή του τελικού του Europa League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε φωτογραφία από το κρεβάτι του και δύο μαξιλάρια με το σήμα του Άγιαξ και την ημερομηνία του τελικού στο "Friends Arena".

"Ξεκουράζομαι όντας ήρεμος, όλα θα πάνε καλά", το μήνυμα του Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος ουσιαστικά δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του τίτλου από τον Άγιαξ.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK