Ο Βαλβέρδε υποκλίθηκε για ΕΝΑ πράγμα στο ΑΠΟΕΛ

Η Μπιλμπάο είπε αντίο στο Europa League και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναγνώρισε πως το ΑΠΟΕΛ διέθετε κάτι σημαντικό που έλειπε από τη δική του ομάδα.

Ο Βαλβέρδε υποκλίθηκε για ΕΝΑ πράγμα στο ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αυτό είχε το ΑΠΟΕΛ και δεν είχε η Αθλέτικ Μπιλμπάο σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Ισπανό τεχνικό να υποστηρίζει πως οι Κύπριοι εκμεταλλεύτηκαν 100% τις ευκαιρίες που είχαν και έτσι κατάφεραν να πάρουν πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες ούτε στην Ισπανία ούτε εδώ. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν και πάλι πολύ αποτελεσματικός. Το δεύτερο γκολ με τον τρόπο που ήρθε μας σόκαρε και μας ανάγκασε να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Το τέρμα που πετύχαμε μπορεί να ήταν έγκυρο αλλά δεν έχει σημασία.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ έπαιξε με πολύ καρδιά όμως όταν έμεινε με 10 έμεινε πολύ πίσω. Εμείς παίξαμε με περισσότερη καρδιά αντί με μυαλό και αντί να ισοφαρίσουμε δεχθήκαμε και δεύτερο και αυτό μας στοίχισε", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε με νόημα για τον ΑΠΟΕΛ:

"Παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, έχει ένα σπουδαίο επιθετικό μπροστά και είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα που είδα ποτέ στη ζωή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK