Ο Χιμένεθ θέλει το αποτέλεσμα, όχι το θέαμα

Στον Μανόλο Χιμένεθ δεν αρκεί η ανωτερότητα που έδειξε η ΑΕΚ στο πρώτο ματς κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, αλλά θέλει και... ουσία για να μην την πατήσει η ομάδα του και μείνει εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Το είπε εξάλλου και στη συνέντευξη Τύπου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
jimenes EUROKINISSI

Η Ντιναμό Κιέβου "πάγωσε" το ΟΑΚΑ την προηγούμενη Πέμπτη (15/2) με τον Τσιγκάνκο στο 19ο λεπτό, βάζοντας μπροστά στο σκορ του Ουκρανούς. Μπορεί η ΑΕΚ να ισοφάρισε και να έδειξε καλύτερο στο δεύτερο μέρος, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Εκεί στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου του επαναληπτικού με την Ντιναμό. Δεν θέλει απλά καλή εικόνα από την ομάδα του, αλλά και ουσία.

"Πάντα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω στην ομάδα μου. Αλλά όπως είπα και πριν στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπουμε είναι τα αποτελέσματα που έρχονται", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Εμείς δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι όταν είχαμε την ευκαιρία και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ματς αλλά όχι και με το αποτέλεσμα".

Κλείνοντας φανέρωσε τα πλάνα του για το παιχνίδι, όπου η ΑΕΚ θα πάει για καθαρή νίκη: "Αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα 90 λεπτά. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ντινάμο δεν θα μας το επιτρέψει. Και αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου. Δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK