Οι... κρυφές ματιές του Χολτσχάουζερ στο ΑΕΚ - Ριέκα!

Γιατί οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Ράφαελ Χολτσχάουζερ βλέπουν επίσης σαν "τελικό" το ΑΕΚ - Ριέκα. Οι κλεφτές... ματιές στο ΟΑΚΑ φανερώνουν τη διάθεσή τους να τελειώνει η Ένωση με την πρόκριση και να πάει άνετη και ωραία στην Αυστρία. Υπάρχει λόγος άλλωστε.

Austria's Raphael Holzhauser runs to celebrate after scoring his sides first goal from a penalty kick during the Europa League group E soccer match between FK Austria Vienna and FK Viktoria Plzen at Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Austria's Raphael Holzhauser runs to celebrate after scoring his sides first goal from a penalty kick during the Europa League group E soccer match between FK Austria Vienna and FK Viktoria Plzen at Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Αποτελεί γεγονός πως η ΑΕΚ εφόσον ξεμπερδέψει από σήμερα (23/11) με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα μπει ακόμη πιο δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Άλλωστε, μία νίκη με τη Ριέκα και το πλασάρισμα στα νοκ-άουτ θα φέρουν στα ταμεία της Ένωσης χρήματα ιδανικά για κινήσεις ποιότητας το Γενάρη.

Μία εξ αυτών των κινήσεων ακούει στο όνομα Ράφαελ Χολτσχάουζερ...

Το Contra.gr πληροφορείται από Αυστρία μεριά ότι οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την πλευρά του Αυστριακού μέσου έχουν "παγώσει" αυτή τη στιγμή! Όχι, όμως, οριστικά καθώς αμφότεροι συμφώνησαν να περιμένουν το ματς του δικέφαλου με τη Ριέκα. Πιστεύουν πως μία νίκη που θα συνδυαστεί με πρόκριση των "κιτρινόμαυρων" θα αποφέρει όφελος και στους δύο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

Η πρόκριση της Ένωσης στην επόμενη φάση του Europa θεωρείται πως θα διευκολύνει εξαιρετικά τις διαπραγματεύσεις με την Αούστρια Βιέννης.

Εάν η ΑΕΚ αποφασίσει να πάρει τον αρχηγό των Αυστριακών, τότε σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες συζητήσεις θα γίνουν αμέσως μόλις φτάσει το "κιτρινόμαυρο" κλιμάκιο στην πανέμορφη πόλη της κεντρικής Ευρώπης.

Κι εδώ είναι το point της υπόθεσης...

Οι άνθρωποι του Χολτσχάουζερ εκτιμούν πως η αποκλεισμένη από το EL Αούστρια θα διαπραγματευτεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο το μέλλον του αρχηγού της. Να τον δώσει δηλαδή από Γενάρη κιόλας χωρίς να ζητήσει το περιβόητο εκατομμύριο που αξίωνε στις αρχές του μήνα, όπως σας είχε πληροφορήσει αποκλειστικά το Contra.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι εκπρόσωποι του 24χρονου χαφ θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα στο ΟΑΚΑ, κι ανάλογα με το αποτέλεσμα θα φτιάξουν το σχέδιο δράσης της... χειμωνιάτικης αρπαγής του Χολτσχάουζερ.

Πλάνο το οποίο φημολογείται ότι θα παρουσιάσουν στους ανθρώπους της ΑΕΚ λεπτομερώς στην Αυστρία, τηρουμένων των αναλογιών πάντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK