Οι πρώτες "μπηχτές" του Ουζουνίδη

Έβγαλε τα συμπεράσματά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Τι δήλωσε για όσους έπαιξαν, την καλοκαιρινή προετοιμασία και τις μεταγραφές.

Οι πρώτες "μπηχτές" του Ουζουνίδη

Το 2-0 από τη Θέλτα έφερε ξανά στην επιφάνεια τα προβλήματα του Παναθηναϊκού που είχε σκεπάσει για λίγο η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά απ' όταν ήρθε ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για έλλειμμα προσωπικότητας, ελλιπή προετοιμασία και ανάγκη μεταγραφών.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" σχολίασε: " Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το διεκδικήσουμε προσέχοντας όμως αρκετά και τη διαχείριση της ομάδας. Νομίζω είμαστε σε μια φάση αγώνων που θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα αν έπαιζαν οι ίδιοι παίκτες Τετάρτη-Κυριακή και από την άλλη επειδή δεν υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την περίοδο των μεταγραφών.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι με την ευκαιρία του Ρινάλντι, αλλά ο αντίπαλος μας σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία. Μετά δείξαμε φοβισμένοι και δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Αυτό θέλαμε να βελτιώσουμε, δηλαδή να παίζουμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα, χωρίς να κάνουμε ευκαιρίες, κρατούσαμε την μπάλα, είχαμε την υπεροχή και εκεί που φαινόταν ότι κάτι μπορούσαμε να κάνουμε δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ με το πέναλτι.

Παρόλα αυτά εγώ έχω βγάλει πολλά συμπεράσματα για τη συνέχεια και στο ποιους μπορώ να υπολογίζω, αλλά και για την προσωπικότητα κάποιων παικτών. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν καλό για την ομάδα αλλά εγώ πήρα μια καλή εικόνα για τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας".

Ζητήσατε επιτακτικά την βοήθεια του κόσμου, θέλετε να γυρίσει και να είναι όπως ήταν σήμερα ή προτιμάτε να έρθει όταν θα έχει κάτι να δει;

" Εμείς τους θέλουμε κοντά μας, δεν μπορούμε με το ζόρι να τους λέμε να έρθουν. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και είναι λογικό, δεν βλέπει κάτι, αυτό εμείς πρέπει να το αλλάξουμε. Εμείς να τους φέρουμε και να συμπαραστέκονται στην ομάδα. Δεν μπορούμε να ζητάμε πράγματα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει δίκιο ο κόσμος με την εικόνα που έβλεπε. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αντιδράσουν. Σας είπα θέλω παίκτες που να δίνουν το 100% ακόμα και σε κακή μέρα να είναι. Θα το δούμε και στη συνάντηση που θα έχω με τον πρόεδρο, πιθανόν αύριο ίσως και το Σάββατο. Πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις γρήγορα. Σας είπα ότι για μένα ήταν πολύ καλό το παιχνίδι".

Είπατε ότι κερδίσατε κάποια πράγματα, μπορείτε να μας πείτε τι για να μάθει και ο κόσμος;

" Κερδίσαμε πράγματα όσο προς το πόσο μπορούν να βοηθήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και ποιοτικά αλλά και σαν προσωπικότητες".

Τον τελευταίο ένα μήνα η ομάδα χάνει αλλά δεν δημιουργεί και ευκαιρίες σε αντίθεση με ότι γινόταν στα προηγούμενα ματς που μπορεί να έχανε αλλά έκανε ευκαιρίες;

" Περισσότερο από ένα μήνα θα έλεγα. Δεν είχα ακόμα τον χρόνο να ελέγξω τα εργομετρικά των ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα θα υπήρχε ο στόχος να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους, οπότε μπορεί να μην έγινε δυνατή προετοιμασία. Για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω εγώ χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά. Δεν είναι αυτό που θέλω η ομάδα".

Είναι και θέμα ψυχολογίας;

" Η ψυχολογία δεν είναι και στα καλύτερα της. Αυτό για να γίνει χρειάζονται νίκες και την Κυριακή πρέπει να προσπαθήσουμε αυτό το πράγμα. Δεν είναι η ομάδα αυτή που θέλω, αυτό είναι σίγουρο".

Ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο δεν θα παίξει ρόλο και η ψυχολογία;

" Δεν μπορούμε να μένουμε μόνο στο κακή ψυχολογία. Παίκτες του Παναθηναϊκού είναι, δεν είναι δικαιολογία, έχεις την πίεση, πρέπει να αντιδράσεις αν δεν μπορούμε σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα".

Είναι καλό που το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο;

" Όχι εγώ θα προτιμούσα να έχει κόσμο, έχει καλύτερο ρυθμό το παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χοντρό "κράξιμο" σε Αλαφούζο από τους οπαδούς
Ούτε τώρα! "Αδιάφορος" και... λίγος ο Παναθηναϊκός
Από "πρέσβης" κατάντησε "ουραγός" του Europa League!
Ο Ουζουνίδης πρέπει να τους μάθει την αλφαβήτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK