Μεγάλη γκέλα για Άντερλεχτ πριν από τον Ολυμπιακό

Η Άντερλεχτ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, αλλά ηττήθηκε από την προτελευταία της Jupiler, πριν από τον Ολυμπιακό!

Μεγάλη γκέλα για Άντερλεχτ πριν από τον Ολυμπιακό
Άντερλεχτ-Μπέβερεν

Η Άντερλεχτ αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω για μία ώρα, ωστόσο κατόρθωσε να ηττηθεί εκτός έδρας από την προτελευταία της Jupiler, Μπέβερεν, λίγες ημέρες πριν από τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 32 του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν προχώρησε σε rotation ενόψει του αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αφού η ομάδα του έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της Μπριζ, λίγο πριν το τέλος της κανονικής σεζόν και την έναρξη των πλέι οφ τίτλου.

Στο 33ο λεπτό, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Μίλος Μάριτς, αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για τάκλιν με τα δύο πόδια στον Άντι Ναγιάρ, αλλά παρά την αριθμητική υπεροχή, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κινδύνεψαν περισσότερο.

Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, παρά την είσοδο των Ματίας Σουάρες και Στέφανο Οκάκα. Στο 85ο λεπτό, μάλιστα, αποβλήθηκε ο Ντένις Πρατ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο επόμενο λεπτό ο Φλοριάνο Βάνζο νίκησε τον Σίλβιο Πρότο και έδωσε ανέλπιστη νίκη στους γηπεδούχους.

Η σύνθεση της Άντερλεχτ (4-3-2-1): Πρότο, Ναγιάρ, Εμποντζί, Ντεσχάχτ, Μπίτνερ, Τζούριτσιτς, Μπαντζί, Τίλεμανς (61' Σουάρες), Πρατ, Ατσεαμπόνγκ (75' Λουκεμπακιό), Σιλά (61' Οκάκα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK