Απίθανος Σάββας Θεοδωρίδης: "Αφιερωμένη στους οπαδούς ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το διπλό του Ολυμπιακού στην Οσμανλίσπορ και αφιέρωσε τη νίκη στους... Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Απίθανος Σάββας Θεοδωρίδης: "Αφιερωμένη στους οπαδούς ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Cosmote TV:

"Η σημερινή ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκριση. Είναι μέρα γιορτής για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο η σημερινή. Ο Ολυμπιακός μπήκε στους "16" του Γιουρόπα αποκλείοντας μια δύσκολη ομάδα που απέκλεισε σπουδαίους αντιπάλους για να φτάσει μέχρι εδώ- κι ας μην την είχαμε υπόψη μας.

Ήταν πραγματικός Ολυμπιακός αυτός σήμερα και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο του προσωπικό, τους γιατρούς, τους μασέρ, όλους όσους βρίσκονται στο Ρέντη και τους 24 ποδοσφαιριστές μας. Έχουν βάλει όλοι το χέρι τους για να φτάσει ο Ολυμπιακός ψηλά.

Εμένα πλέον δε με απασχολεί ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν μεγαθήρια, αλλά έχουμε αποδείξει κόντρα και στην Άρσεναλ και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο γήπεδό τους ποιοι είμαστε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι ενθουσιασμένος για τον Καρίμ. Είχα κάνει δηλώσεις παλιότερα και είχα πει ότι με 11 Μιλιβόγεβιτς θα κερδίζουμε όλα τα ματς. Σας δηλώνω τώρα ότι με τον Ανσαριφάρντ θα δείτε που θα φτάσουμε στο ευρωπαϊκό κύπελλο.

Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους όλης της Ελλάδος. Σήμερα είναι μια ελληνική νίκη και το να πηγαίνουμε στους "16" είναι σπουδαίο επίτευγμα. Το αφιερώνω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ,του Παναθηναϊκού και όλων των υπολοίπων ομάδων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK