Δεν χάνει με Σεμπά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε μετά το 1-0 της Αστάνα και ισοφαρίζοντας χάρη στο νέο ευρωπαϊκό γκολ του Σεμπά πήρε βαθμό (1-1) στο Καζακστάν. Δοκάρι είχε ο Μάρτινς και μεγάλη ευκαιρία στο 94' ο Καρντόσο.

Δεν χάνει με Σεμπά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έβγαλε χωρίς μεγάλες απώλειες την αποστολή στην Αστάνα. Το 1-1 δεν ήταν το καλύτερο που μπορούσε να πάρει, αλλά σ' ένα παιχνίδι που ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να κάνει εκτεταμένο ροτέισον και ο Ντεσπότοβιτς άνοιξε το σκορ στο 8' (από την κούρσα στο χώρο του ίσως εκτεθειμένου Τουμάσι), δεν χάθηκαν πολλά.

Αφού συνήθισαν τον τεχνητό χλοοτάπητα και προσαρμόστηκαν στο παιχνίδι των γηπεδούχων από τις πτέρυγες, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον έλεγχο, ένα πέναλτι που δεν πήραν και τις ευκαιρίες να φύγουν με το διπλό από το Καζακστάν. Ο Καρντόσο ξόδεψε την ευκαιρία του 21', ο ακούραστος Σεμπά ωστόσο σκόραρε με κεφαλιά εν στάση (από σέντρα του... σπιντάτου Μανθάτη) και κάνοντας το 1-1 στο 29' επέτρεψε στον Ολυμπιακό να αισθανθεί πολύ πιο άνετα στο υπόλοιπο. Κυκλοφόρησε μπάλα και πίεσε μια άμυνα που είχε προβλήματα.

Όσο μάλιστα κυλούσε ο χρόνος, τόσο πιο κοντά στην περιοχή του Έριτς πλησίαζε. Κυρίως χάρη στην είσοδο του Ελιουνούσι στο 64', ο οποίος έδωσε πλάτος στην επίθεση και με τις κινήσεις του άνοιξε την πολυπρόσωπη άμυνα της Αστάνα. Τι έλειψε; Η τύχη στο σουτ του Μάρτινς στο 85' και η ευστοχία του Καρντόσο. Ο οποίος στο 94' έπιασε ωραία κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε ξανά δίχτυα.

Το Χ δεν εξασφαλίζει τον Ολυμπιακό, αλλά τον κρατάει σε θέση ισχύος στο Β' όμιλο της διοργάνωση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αστάνα: Έριτς, Σίτοφ, Μπεϊσεμπέκοφ, Μάιλι Λογκβινένκο, Σόμκο, Μουζίκοφ, Μακσίμοβιτς, Τουμάσι (83' Ναγιαργιάν), Ντεσπότοβιτς (82' Κουλμπέκοφ), Καμπανάνγκα

Ολυμπιακός: Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο (81' Ρομαό), Μανθάτης (64' Ελιουνούσι), Μάρτινς (91' Ανδρούτσος), Σεμπά, Καρντόσο

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

17:53
Καλησπέρα σε όλους, δέκα λεπτά πριν από τη σέντρα στο ματς του Ολυμπιακού στην έδρα της Αστάνα για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου του Europa League.
17:54
Ο Πρωταθλητής Ελλάδας έχει 2-0-1 στα πρώτα τρία ματς και με διπλό θα έχει κατά μεγάλο ποσοστό εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των 32.
17:55
Ας αρχίσουμε την κουβέντα μας με την 11άδα που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος επέλεξε να έχει στο γήπεδο τους Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσο, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Μανθάτη, Μάρτινς, Σεμπά και Καρντόσο.
17:55
Μια γεύση πριν από τη σέντρα...
17:56
MANOS : ME TETIOA ENTEKADA KAI ME TA XALIA POU EXOUME OPOS DEIKSAME STO MATS ME TON ATROMITO TO MATS EINAI ASSOS APO EDW MEXRI TO KAZKSTAN
17:56
Παναγιώτης: : Νομίζω πως είναι υπερβολικό το ροτέισον του Μπέντο.Ο Μανθάτης βασικός.Υπάρχει κούραση αλλά δεν έκανε ροτέισον στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.Εσύ τι πιστεύεις;
17:57
Τόσο καιρό υπήρχε η απορία γιατί δεν βάζει τον Μανθάτη... Προφανώς και τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το ντέρμπι της Κυριακής.
17:59
Το πλαστικό χορτάρι είναι ένας παράγοντας. Βέβαια και στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις το ίδιο ίσχυε...
17:59
MANOS : O TSORI POU DEN EINAI FORTOMENOS ME PAIXNIDIA KAI KOURASH GIATI DEN PAIZEI?
18:00
Γιατί είναι η 3-4η επιλογή του σε όλα τα πιθανά σχήματα. Είχε γράψει και ο Αλέξης Βιρβίλης επ' αυτού χθες.
18:00

Άρχισε το παιχνίδι.

18:00
Παναγιώτης: : Γιατί τόσο καλός είναι.Είναι πολύ άπειρος.19 Χρονών είναι.Τόσο καιρό οι ίδιοι τράβαγαν το κουπί.Ο Καμπιάσο ούε αλλαγή δεν μπαίνει.Εγώ επιμένω πως το υποτίμησε.
18:02
Οι πρώτες απόπειρες του Ολυμπιακού είναι με γεμίσματα από το κέντρο προς τον Καρντόσο. Χωρίς αποτέλεσμα...
18:03
Ο Μανθάτης στην πρώτη κούρσα του κερδίζει κόρνερ.
18:04
Το κόρνερ φέρνει και την πρώτη ευκαιρία. Κεφαλιά του προωθημένου Βιάνα και λίγο άουτ η μπάλα.
18:04

Στο 5' Αστάνα - Ολυμπιακός 0-0

18:07
Ο Καμπιάσο γυρίζει πολύ πίσω για να πάρει την πρώτη μπάλα και να οργανώσει για ν' αποφευχθούν οι γιόμες.
18:07
Δημήτρης από Φάληρο : Καλησπέρα τι βλέπεις για τον ντέρμπι;Πιστεύεις πως άμα κερδίσει ο Ολυμπιακός θα τελειώσει το πρωτάθλημα από τώρα;Εννοείται πως είμαι Ολυμπιακός.
18:07
Ναι το +7 δεν νομίζω ότι αντιστρέφεται.
18:08
Γκολ η Αστάνα στο 8ο λεπτό! Πουθενά η άμυνα του Ολυμπιακού.
18:09
Κούρσα από τα δεξιά, μπαλιά, τρεις παίκτες της Αστάνα μόνοι τους στην περιοχή και ο Ντεσπότοβιτς σκοράρει με διπλή προσπάθεια.
18:09
Nikos : As afisoume apo tin arxi tin grinia. Den varethikate ?? Allwste giati exoume tosous paixtes ?? Gia na koitane ?? Kali tyxi Thryle !!!
18:10

Στο 10' Ολυμπιακός - Αστάνα 1-0

18:10
Andreas LongBeach : Kali tyxi ston Thrillo mas apopse. Provlepsi? Me ti systima ksekinisan?
18:10
Δεν άρχισε καλά ο Ολυμπιακός, δέχθηκε γκολ στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων.
18:11
Από τον Μανθάτη σταθερά παίζει ο Ολυμπιακός στο πρώτο τέταρτο.
18:13
Το γκολ της Αστάνα (ίσως ο Τουμάσι είναι εκτεθειμένος)
18:13
Παύλος. : Αν είναι δυνατόν.Να τρώμε τόσο νωρίς γκολ.Συγγνώμη αλλά τον παίκτη αυτόν δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.Από μια ομάδα του Καζακστάν.Οι δικαιολογίες για χορτάρι.
18:13
Προμηθέας : καλησπέρα και από μένα, δεν ξεκίνησε καλά ο ολυμπιακός αλλά νομίζω ότι δεν θα χάσει απόψε... η αστάνα δεν είναι τίποτα το φοβερό... θα το γυρίσει το ματς.
18:14
odysseas : καλησπερα σας αποπσε προβλεπω μεγαλη ητα και τη καρεκλα του παολο να τριζει
18:14

Στο 15' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-0

18:15
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ισορροπήσει. Χωρίς να έχει απειλήσει μετά την κεφαλιά του Βιάνα στο 4'. Υπάρχουν λάθη στην κυκλοφορία.
18:15
spathas : an itane ellada tha eixe akyrwthei profanws to goal
18:16
Η Αστάνα βγάζει κι άλλη επίθεση με Τουμάσι και Ντεσπότοβιτς. Υπάρχει ένα πρόβλημα στο μαρκάρισμα από τον άξονα, Μπουχαλάκης και Καμπιάσο δεν ακολουθούν.
18:16
MANOS : GIANNH PIA H GNWMH SOU GIA TON MPENTO?GIATI EXW THN ENTYPWSH OTI EINAI POLY LIGOS SAN PROPONHTHS
18:18
Λίγος ή πολύς δεν ξέρω, αν είναι. Ένας προπονητής μπορεί να ταιριάξει σε μια ομάδα και σε άλλη όχι. Γενικά δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους Πορτογάλους γενικά, ανεξαρτήτως αν έχουν φέρει αποτελέσματα στην καριέρα τους. Αυτό βέβαια είναι προσωπική γνώμη.
18:18
Προμηθέας : αριστερά ο Ρέντζος εκτίθεται ανεπανόρθωτα! έλεος θα χαθεί το παλικαράκι χωρίς να φταίει...
18:18
Παναγιώτης: : Είδες Γιάννη.Βάζει δύο παίκτες στο κέντρο που ούτε οι ίδιοι θυμούνται πότε έχουν παίξει μαζί.Απαράδεκτη η προσέγγιση του Μπέντο.Ας πρόσεχε.
18:19
Λίγο τρέξιμο παραπάνω θέλει και αλληλοκάλυψη. Φαίνεται για την ώρα το κενό του Μιλιβόγεβιτς, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να ξεκουραστεί και αυτός.
18:19
MANOS : OPOS PAEI TO MATS KAI ME TON MPENTO STHN KOSMARA TOU MALLON THGA FAME PANO APO TRIA
18:19
Andreas LongBeach : Apo oti diavazw fainetai megali apostasi stis grammes.
18:20
tasos : pos to vlepeis tha to girisei o olympiakos?
18:20
Δεν δείχνει για την ώρα καλός. Είμαστε βέβαια στο 20'.
18:20

Στο 20' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-0

18:20
TAKHS : ο Ρέντζος εκτίθεται ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ τον πουλαει.....
18:21
Απίθανη ευκαιρία του Καρντόσο στο 21' μετά την ατομική προσπάθεια του Σεμπά, που καθυστέρησε αρκετά αλήθεια είναι. Ο Μουζίκοφ σώζει στη γραμμή.
18:21
Baggelhs : Kalispera: sth fadh tou gkol: 3 paiktes tis Astana kai mono 1 amyntikos tou Olympiakou.......
18:22
ΓιαννηςFerrari7 : Τραγικος ο Μπεντο, αλλο ενα καταστροφικο στησιμο της ομαδας.
18:22
killbill killkiss : Θα γυρισει
18:22
rotciv11 : Ο Ρεντζος εκτίθεται φιλε ΤΑΚΗΣ γτ τακτικα είναι απαράδεκτος. όχι μονο σημερα, από το την προετοιμασια
18:22
Προμηθέας : δεν χάνει ο ολυμπιακός σήμερα,δεν υπάρχουν σαν ποδοσφαιριστές οι παίκτες της αστάνα... είναι επιπέδου football leage! Θέλει καθαρό μυαλό και απλό παιχνίδι!
18:23
Να που ο Ολυμπιακός φτάνει κοντά στην ισοφάριση. Άρα το γκολ μπορεί να το βρει. Το θέμα είναι τι γίνεται με τις κούρσες του Τουμάσι.
18:23
Η Αστάνα απειλεί στο 23' με κεφαλιά που βγάζει εντυπωσιακά ο Λεάλι. Ο Λογκβινένκο ήταν στη φάση.
18:24
Νικήτας Λας Βεγγας : Άρχισαν παλι οι προπονητές. Αν τραυματίζοντας οι Φουρτουνης και Μιλοσεβιτσσωστα σημερα τι θα λέγατε; Αστέ τον άνθρωπο να τον κρίνουμε όταν τελειώσει το παιχνιδι
18:24
Σταμάτης : Θα το γυρίσει ο Θρύλος, θα το δείτε!
18:24
killbill killkiss : Αφου δεν εβαλε κ αυτο ο Καρντοσο....
18:24
Προμηθέας : Μα ο ρέτζος δεν φταίει.. δεν είναι μπακ το παιδί, είναι ξεκάθαρο! ο προπονητής φταίει που τον βάζει αριστερό μπακ.
18:24

Στο 25' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-0

18:25
γιαννης : Ρέντσος αριστερο μπακ!!!...τι αλλο θα δουν τα ματακια μας.Τι φταίει το παλικαρι κ το ξεφτιλίζουμε έτσι??Μαζί του βεβαια ξεφτιλίζεται κ ο Ολυμπιακος!!
18:25
ΓιαννηςFerrari7 : Εχουμε Ρομαο, Καμπιασο, Τσορι στον παγκο και αλλαζει τον Μιλιβογιεβιτς οταν πλεον τα εχει φτυσει, επιμενει σε Ρετσο και Βιανα οταν τα παιδια ειναι ανετοιμα...
18:25
MANOS : O KARNTOSO AMEIVETE ME 2 MYRIA KAI DEN MPOREI NA SKORAREI OUTE SE KENH ESTIA..YPARXEI PERIPTOSH NA PROSFEREI AYTOS O PAIXTHS RE ESY GIANNH?
18:26
Τα γκολ που έδινε κάποτε όχι. Πολλά τα λεφτά αλήθεια είναι για τον Παραγουανό που είναι εφεδρικός πια του Ιντέγε. Έχει χάσει τη σπιρτάδα του σε σκέψη και κινήσεις και φαίνεται. Ήταν βαρύς, αλλά...
18:27
TAKHS : Αγαπητε rotciv11 δεν καλυπτει το κεντρο.και αλλος αμυντικος να επαιζειτοιδιο αποτελεσμα...αν σου βγανουν απο πισω και δεν καλυπτουν τα χαφ εισαι τελειωμενος
18:27
Προμηθέας : η ποιο μεγάλη απογοήτευση είναι ο Καρντόσο μέχρι στιγμής φέτος όμως και δεν μιλάει κανένας τόσα λέφτά τον πληρώνουμε για να τον βλέπουμε..δεν έχει προσφέρει τιπ
18:28
Μεσοεπιθετικά ο Ολυμπιακός θα ξαναβγάλει φάσεις. Το ζητούμενο είναι ν' αντέξει πίσω. Επαναλαμβανόμενα πράγματα δηλαδή.
18:28
ΓιαννηςFerrari7 : Εχει εξαφνανισει το Σιοβα και επιμενει σε Ντα Κοστα, ο Σεμπα δε βγαινει ουτε με αιτηση... καταστροφικο rotation που μελλοντικα θα τοωπληρωσουμε...
18:28
ΓιαννηςFerrari7 : Ενα σχολιο για Καρντοσο... αν δεν εβαλε και αυτο... τοτε ποιο θα βαλει;;;
18:28
Γράψαμε πως δεν είναι ο παλιός Καρντόσο.
18:29
Γκολ ο Σεμπά στο 29'. Με κεφαλιά από σέντρα του Μανθάτη.
18:30

Στο 30' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

18:31
Εν στάση η κεφαλιά του εξτρέμ του Ολυμπιακού, πολύ ωραία η ενέργεια του πιτσιρικά. Όλα ξεκίνησαν βέβαια από ένα εξαιρετικό τάκλινγκ του Μπουχαλάκη στο κέντρο που έκοψε αντεπίθεση.
18:31
Σταμάτης : Τι λέγαμε για τον Σεμπά?
18:31
Προμηθέας : αν δεν έγραφε η φανέλα καρντόσο, ποια η διαφορά από πέκχαρτ ή τον ρινάλντι; Οχι τίποτα άλλο αλλά πληρώνεται τρελά λεφτά!
18:31
Τακης : καλησπερα. θελω να ρωτησω. το καλοκαιρι αποκτιθηκε ο Λαϊφης. ενα αριστερο μπακ που δοθηκε δανεικος χωρις καν να δοκιμαστει. γιατι? επειδη δεν εχει ξενο επιθετο?
18:32
Δεν είναι αριστερό μπακ. Στόπερ ή αμυντικό χαφ είναι...
18:32
Giovani : Χαλαρώστε γιατί έχετε φέρει την καταστροφή όταν ομάδες σαν την Ρεάλ χάνουν βαθμούς λέτε να μην έχουμε εμείς δυσκολίες με ομάδα 45 ημέρες ομάδα?
18:32
κωστας : σαν παναθηναικος που παω καραισκακη την κυριακη τι να περιμενω?..γυρναω χαρουμενος η πικραμενος?γιατι νομιζω πως σαν ομαδα εχουμε καλυτερη χημεια στο γηπεδο?
18:33
Παρ' ολίγον αυτογκόλ από τον Σίτοφ στο 33'. Κακές οι αντιδράσεις και των γηπεδούχων στην άμυνα.
18:33
ΓιαννηςFerrari7 : Τρεις μεταγραφες το Γεναρη... 1 κεντρικο μπακ, 1 αριστερο μπακ και εναν επιθετικο...
18:33
TAKHS : σωστος ο Giovani...ηρεμα παιδια.....
18:34

Στο 35' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

18:34
Andreas LongBeach : Proton eyxithika kali tixi opote ola kala tha pane. 2on xreiazomaste enan korifaio amintiko kai enan xaf skili apo tin gallia. Apo autoys poy trexoyn oli mera.
18:34
Νεκτάριος : Φτάνει να κατηγορούμε τον Σεμπα γινόμαστε γραφικοί. Παίζει όσο ξέρει. βλέπουμε και τα ονόματα
18:34
Προμηθέας : Άν τους αφήσουμε θα το βάλουν μόνοι τους αυτοί... μιλάμε για ζαγάρια!
18:35
kostakis : kalispera paidia.an ki olympiakos pisteuo imixrono 2-1,teliko skor 2-3 alla ine i apopsi mou kathara
18:35
Έχει πλέον τον έλεγχο ο Ολυμπιακός. Σαν να τρόμαξαν και αγχώθηκαν οι γηπεδούχοι από το 1-1.
18:38
To γκολ του Σεμπά στο 29'.
18:39
killbill killkiss : Σε κατι τετοια ματς εκτιμουσα ιδιαιτερα τον Φουστερ
18:39
Panos : Είναι το τέταρτο ευρωπαικό γκολ του Σεμπά φέτος!
18:39
Σταμάτης : Γιάννη, ένα σχόλιο για Σεμπά, από τα περυσινά χάλια στην φετινή απόδοση.
18:39
Δεν είναι για αποθέωση, μα δεν είναι και για πέταμα. Παίκτης με ταβάνι...
18:40
ΓιαννηςFerrari7 : Δεν κατηγορησα το Σεμπα, το παιδι ειναι σκυλος. Τον Μπεντο κατηγορησα που δε κανει rotation στη θεση του και το παιδι θα τα φτυσει... οπως με Μιλι!!!
18:40
Ο Λεάλι παίρνει μεγάλο ρίσκο, βγαίνοντας πολύ έξω, αλλά δικαιώνεται. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του!
18:40

Στο 40' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

18:40
Λεωνιδας : Δωστε ευκεριες στα παιδια κ στα ατομα π σεβονται τν συλογο καρντοσο κ πολλοι αλλοι για τα λεφτα παιζουν
18:40
Νίκος : Η ομάδα πάει καλά.Ο Μάρτινς εξελίσσεται μεγάλο κελεπούρι.
18:43
Κόπηκαν οι πολλές κούρσες των γηπεδούχων και εκεί είναι το... μυστικό της ισορροπίας.
18:43
Προμηθέας : ρε παιδιά αυτό καθαρό πέναλτι δεν ήταν;;;
18:45
Ένα λεπτό για καθυστερήσεις.
18:46
Στρατης μυτιληνη : που εισαι λεμονη
18:46
Λεωνιδας : Γιαννη τα λεφτα π εδωσε ο ολυμπιακος για καρντοσο δν πανε χαμενα. Θα μπορουσε να δωσει λιγοτρα κ να παρει εναν καλητερο
18:46

Φινάλε πρώτου ημιχρόνου: Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

18:46
Elendil : O Cardozo πρωην πιδοσφαιριστης...πολυ χάλια!!
18:50
Ο Ολυμπιακός δεν άρχισε καλά το ματς, δέχθηκε γκολ στο 8' και αρκετές κούρσες από την πλευρά του Ρέτσου. Επειδή πάντως η Αστάνα είναι ομάδα με αμυντικά προβλήματα ήρθε το 1-1 του 29'. Έκτοτε ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, θα μπορούσε να έχει και δεύτερο γκολ.
18:50
MANOS : O KARTNOSOS OUTE STON LEVADIAKO DEN THA EPEZAI VASIKOS
18:50
spampa rodos : Καλά τόσο χάλια και σήμερα ο cardoso..?
18:51
Έχει χάσει μια ευκαιρία σε κενό τέρμα και δεν συμμετέχει τόσο πολύ στο ματς.
18:51
Σταμάτης : Ο Καρντόζο είναι πολύ χρήσιμος παίκτης και το μόνο που λείπει είναι το γκολ. Μην λέτε ότι λέγατε για τον Ιντέγε πέρυσι.
18:51
Προμηθέας : Μας έπιασε κότσο ο Παραγουανός παρέα με τους μανατζαραίους και παίρνει 2,5 εκ. το χρόνο χωρίς να προσφέρει τίποτα...
18:51
ΓιαννηςFerrari7 : Ο Καρντοσο, αν δε παρει μπρος μεχρι τα μεσα Νοεμβρη, τη μεταγραφικη περιδο του Γεναρη πρεπει να αντικατασταθει...
18:51
Βασιλης : ψυχραιμία παιδιά,ο Καρντόσο είναι βαρύ κορμί και πάντα ήταν ,το λέω για τους νεότερους που δεν τον θυμούνται καλά.Χρειάζεται παιχνίδια ...και σκορ.
18:51
Σταμάτης : Βλέποντας το γκολ του Σεμπά έχουμε τρια γεγονότα, κλέψιμο Μπουχαλάκη, σέντρα Μανθάτη και απασχόληση δυο παικτών απο Καρντόζο.
18:53
Η βαθμολογία του ομίλου αυτή τη στιγμή
18:54
thespindoctor : Πολύ καλός ο Μανθάτης. Ο Ρέτσος απλά δεν είναι αριστερό μπάκ. Ο Μπουχαλάκης χρειάζεται κι άλλους αγώνες να λυθεί. Γενικά ο Ολυμπιακός παρά τις ελλείψεις παίζει
18:54
Και η στατιστική εικόνα...
18:54
thespindoctor : Ο Καρντόζο απλά παίζει ακόμα σαν να μην έχει κάνει προετοιμασία.
18:56
Η κατοχή είναι στο 59-41 για τον Ολυμπιακό με 133/150 πάσες. 78/96 πάσες η Αστάνα.
18:59
director : an o kardoso exei kase 2m o berg tha eprepe na exei 40
19:01
Πάμε για το δεύτερο ημίχρονο!
19:01

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

19:01
thespindoctor : Αν και είναι βαρύς ο Καρντόζο μπορεί να βάλει γκόλ στο Β' γιατί είναι έμπειρος και έχει δει τις αδυναμίες των αμυντικών τους.
19:02
girgos : Σωστά 2μ ο Καρντόσο, 40 ο Μπέργκ και 120 ο Ιντέγιε...
19:02
STELIOS STOCKHOLMH : FILE GIANNH KALHSPERA APO STOCKHOLMH...YPARXEI KAPIA LIVE EKPOMPH THS NOVA THS KYRIAKES GIA TO ELLHNIKO PRWTATHLIMA INTERNETIKA OPOS PERSI H KATI ALLO?EYXARISTW
19:02
Της NOVA υπάρχει. Τώρα αν εννοείς για την 24media με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη, όχι.
19:03
Η Αστάνα προσπαθεί να μπει με φούρια ψάχνοντας διόδους από τα πλάγια. Η τακτική του α' ημιχρόνου.
19:04
Ο Μποτία έχει αρκετά λάθη σε πάσες, αλλά στα κοψίματα είναι καίριος. Όπως τώρα στο 48'.
19:05
Ξανά ο Λεάλι βγαίνει εκτός περιοχής και διώχνει. Κινήσεις... Νόιερ! Παίζει πολύ έξω από την περιοχή.
19:06

Στο 50' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:07
Εκτός από κοψίματα να και μία κεφαλιά από τον Μποτία σε κόρνερ. Απειλεί ο Ολυμπιακός στο 51'.
19:07
Προμηθέας : για όσους υποστηρίζουν τον καρντόσο, απλά αναλογιστείτε μόνοι σας αν αυτός ο παίχτης μέχρι στιγμής αξίζει να αμείβεται με 2,5 εκ;;
19:07
Σταμάτης : Μάλλον καλή κίνηση ο Μαρτινς αντί Τσόρι γιατί με Καρντόζο μπροστά το σχήμα θα ήταν πολύ αργό.
19:09
Ο Ολυμπιακός πρώτα δεν θέλει ν' απειληθεί σε αυτό το 10λεπτο του β' ημιχρόνου.
19:09
Nikos7 : Tha to paroume to paixnidi. Vlepw goal meta to 75 apo ton Kardoso.
19:10
Σταμάτης : Προμηθέα, εγώ προσωπικά θα σου απαντήσω στο τέλος της σαιζόν.
19:10
Προμηθέας : για μένα δεν αξίζει 2,5 εκ! αξίζει 0,5 - 0,75 εκ μέχρι στιγμής..Πρέπει τον Γενάρη να το αναπροσαρμόσουμε το συμβόλαιο.. διαφορετικα είναι κλεψιά για τους άλλους
19:10
STELIOS STOCKHOLM : GIANNH EINAI LIVE INTERNETIKA H EKPOMPH POU LES?
19:10
Δεν ξέρω, καλό είναι ν' απευθυνθείς στη NOVA. 
19:10
Manos : Ante pame gia tin niki
19:11
Ο Ρέτσος κλείνει τον Τουμάσι και αυτός σουτάρει χωρίς ν' απειλήσει ιδιαίτερα.
19:11

Στο 55' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:11
thespindoctor : Πάντως πολλά λαθάκια ο επόπτης σε οφ σαϊντ από την πλευρά του Ολυμπιακού
19:12
Ο Μποτία προλαβαίνει τον Καμπανάνγκα στο 56'.
19:13
Η πρώτη κάρτα του αγώνα στον Τουμάσι για μαρκάρισμα στον Καμπιάσο.
19:14
MANOS : TELIKA RE ESY PROMHTHEA TI OMADA EISAI KAI EISAI SE OLA TA LIVE KAI OLON TWN OMADWN KAI AEK-PAO -PAOK- OLYMPIAKOU KAI YPOSTHRIZEIS TOUS PANTES?
19:14
Ταρνανας : Ο ρετσος δεν έφαγε καμμιά κάρτα απόψε; Μπράβο το παλληκάρι .
19:14
Γιώργος1979 : επειδή δεν έχω εικόνα του παιχνιδιού.ο μικρός ο Μανθατης πως παίζει?
19:15
Είχε τρεις-τέσσερις εξαιρετικές προσπάθειες από δεξιά. Έδωσε μάλιστα την ασίστ για το 1-1. Απλώς σε κάποια διαστήματα χάνεται. Λογικό είναι...
19:16

Στο 60' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:16
Προμηθέας : τι εννοείς βρε Μάνο; Ολυμπιακός είμαι, όχι φανατίλα όμως!
19:16
TAKHS : μια χαρα παει...πιο πολυ θρασος θελει
19:16
andreaspap : Αν οι μεταγραφες ειχαν γινει στην ωρα τους θα πεταγε τωρα η ομαδα...υπομονη!
19:16
Torres7 : Ποσο ειναι το Apoel - Young Boys παιδια?
19:17
Δεν παίζουν τώρα... Στις 20:00
19:17
Rory : Για να γίνει κάποτε ισορροπημένη ομάδα,χρειάζεται ραγδαίες αλλαγές στην άμυνα,ίσως και 4 παίκτες να είναι λίγοι!Μιλάμε για κατάντια!Δε φταίει το ροτατιον.
19:18
Ο Μπουχαλάκης την πρώτη κάρτα του Ολυμπιακού. Στο 62'.
19:18
thespindoctor : Ο Λεάλι πάλι φοβισμένος απόψε. Μάλλον να πάει πίσω Ιταλία τον Ιανουάριο. Απλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
19:19
Ανάποδα νομίζω τα λες. Υπέρμετρη εμπιστοσύνη έχει στον εαυτό του!
19:19
ΓΙΑΝΝΗΣ : Καλησπερα για τοσες αλλαγες καλα τα παει η ομαδα
19:19
Jimmy 7 : Ο ιντεγε έμεινε εκτός αποστολής??
19:20
Στον πάγκο ο Νιγηριανός.
19:20
thespindoctor : Εγώ πάλι απόψε βλέπω ότι ο Ολυμπιακός θέλει μόνο ένα σεντερ μπακ που να είναι καλός σε κλειστό παιχνιδι και ένα αριστερό μπάκ.
19:21
Ελιουνούσι αντί του Μανθάτη η πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού στο 64'. Θέλει φρεσκάδα και ο Μπέντο.
19:21
Redstar : Απαράδεκτο κουτσαρισμα από μπεντο ...
19:21
ΑΛΜΩΠΟΣ_ : άντε ρε Ολυμπιακέ ! Μπορείς.
19:21
Προμηθέας : μεσοεπιθετικά είμαστε πολύ δυνατοί, το θέμα είναι πίσω ότι μπάζουμε! Θέλει και λίγο τύχη να σου βγει ένα καλό σέντερμπακ και το θέμα θα λυθεί! έναν ηγέτη πίσω!
19:22
Ο Ρέτσος έχει βρει το... κουμπί του Τουμάσι. Του αφήνει λίγο χώρο ώστε να μην τον περνάει στην ντρίμπλα και τον αφήνει να σεντράρει χωρίς τύχη.
19:22
GATE7 : Kallispera apo berolino... Elpizo na kerdisoumai
19:23
thespindoctor : Έβγαλε επιθετικό μέσο και έβαλε αμυντικό μέσο. Πάει για την ισοπαλία ο Μπέντο.
19:23
spampa rodos : Πώς βλέπεις το παιχνίδι Γιάννη θα πάρει ο θρύλος το διπλό...?
19:23
Αν ανεβάσει την πίεση του. Προς το παρόν, ελέγχει το κέντρο για να μην απειληθεί.
19:23
ΠΕΤΡΟΣ : Μόνο αν μπει Ιντεγιε μέσα θα νικήσουμε
19:24

Στο 68' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:24
Petros : Το γήπεδο είναι πλαστικός χλοοταπητας;
19:24
Ναι...
19:24
Kωνσταντινος : Καλησπερα κι απο μενα. Αν φαινονται δυο κενα σε αριστερο και σεντερ μπακ σημερα, με σοβαρη ομαδα θα ειναι πολυ περισσοτερα. Εχουμε προβλημα δυστυχως...
19:24
MANOS : H ASTANA EINAI OMADA POLY XAMHLOU EPIPEDOU OPOS KAI O BENDO OS PROPONHTHS
19:24
Προμηθέας : Πρέπει να κάνει αλλαγή τον καρντόσο άμεσα, το παιδί ούτε πάσα δεν μπορεί να σταυρώσει σήμερα! εκτός και αν δεν θέλει την νίκη και του κάνει η ισοπαλία!
19:25
Rory : Και επιπλέον ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από Έλληνες που να πονάνε τη φανέλα,όχι από παλαίμαχους ή παροπλισμενους,να μην πω ξοφλημενους που θέλουν μόνο την κονόμα!
19:25
GATE7 : Ton kardoso ti ton theli? Den ton echo die ute ena kalo pechnidi na kani. :(
19:25
Ο Σεμπά έχει έρθει δεξιά.
19:26
Στο 70' απειλεί ο Ολυμπιακός με τον Ελιουνούσι που δοκιμάζει τον πόδι του. Ο Έριτς απέκρουσε και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.
19:26
ChrisSolG7 : Γιάννη ξέρεις ποτέ θα επιστρέψει ο ντε λα μπεγια;
19:27
Από ματς σε ματς, θα δούμε την Κυριακή.
19:27

Στο 71' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:27
Γιώργος1979 : Μάνο αν την Κυριακή ρίξεις 4 δεν θα λες τα ίδια για τον μπεντο
19:27
ΠΕΤΡΟΣ : Μπεντο ξυπνα και βάλε Ιντεγιε
19:27
konpap : afou kanei toso megalo roteison giati den xrisimopoiei kai ligo ton tsori i ton maniati;;;;
19:29
Δεύτερη κάρτα για την Αστάνα, ο Λογκβινένκο στο 72'.
19:29
Πανος : Ειχα καιρο να δω τον ολυμπιακο να τρεχει ετσι σε ολο το γηπεδο.
19:30
Ο Ελιουνούσι έχει νέο καλό σουτ, σε κόρνερ ο Έριτς. Ορεξάτος ο Νορβηγός.
19:30
Rory : Όταν θα παίξει μπάλα ο καρντόσο (ο ούτε καν τόσο) εγώ θα γίνω καντηλαναφτης!Το Γενάρη στο σπίτι του η πίσω στην Τουρκία...
19:30
Βασίλης : Εγώ λέω να σταματήσουμε το chat και να το ξαναρχίσουμε όταν ο Ολυμπιακός θα έχει αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό της αξίας του Μέλμπεργκ.
19:30
konpap : o cardoso apla thelei ena goal na apoktisei aytopepoithisi alla den mporo na min sxoliaso oti trito epithetiko den exoume...giati na min kratousame ton bergo;;;
19:30
Nikos7 : Exoume 2 endekades oi opoies mporoun na stathoun pantou Bravo Bento !! Megalo pragma to simerino paixnidi gia Retso , Manthati , Biana , Mpouxalaki , Leali
19:30
Γιώργος1979 : με τsori τρέχει κάτι όντως και δεν τον βάζει γενικώς?
19:31
Τον έχει πίσω, 3-4η επιλογή. Αυτός αποφασίζει.
19:31

Στο 75' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:32
Με τις κινήσεις του Ελιουνούσι από αριστερά και προς τα μέσα ο Ολυμπιακός έχει γίνει πιο δραστήριος και απειλητικός.
19:32
el-pardon : ρε παιδια κανουμε λες και καταθετουμε διαπιστευτηρια με την αστανα. για δειτε ποσο σοβαρα περνουν και οι υπολοιπες ελληνικες ομαδες τα ''μεγαθηρια'' του europa
19:34
Η Αστάνα έχει πλέον παθητικό ρόλο στο ματς και κυνηγάει κάποιες κόντρες χωρίς επιτυχία.
19:34
mitsos7 : Με τον Μαριν τι γίνεται και δεν τον βάζει τρέχει κάτι;
19:34
Θέλει περισσότερα ο Μπέντο...
19:34
MANOS : O KARNTOSO DEN EXEI ENERGEIA STO PAIXNIDI TOU DEN EXEI CONTISION DEN MPOREI NA FTIAKSEI FASEIS GIA TOUS SYMPEXTES TOU KAI GIA TON EAYTO TOU OPOS ENA KALO FOR
19:35
Ο Σεμπά κάνει ωραία ντρίμπλα μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κλείνεται και κοντράρεται. Η φάση στο 79'.
19:36

Στο 80' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:36
Προμηθέας : πάντως η ομάδα έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση δεν σταματάμε να πρεσάρουμε!
19:36
Nikos 7 : Mpikame sta teleutaia 15 lepta. Opws sas exw ksanapei : Teliko 1-2 me skorer Kardoso
19:36
αβαβα : Αν δεν κρατήσουμε τουλάχιστον τρία χρόνια προπονητή και κορμό ομάδα στο ποδόσφαιρο δεν κάνεις
19:36
Nikos : Καλησπέρα! Ποιοί έχουν σηκωθεί για ζέσταμα; Τι αλλαγές ετοιμάζει ο Μπέντο;
19:36
Ήδη έχει ο Ελιουνούσι, ετοιμάζεται ο Ρομαό.
19:36
ΠΕΤΡΟΣ : Βάλε Ιντεγιε έστω για 5λεπτα
19:37
Μπήκε μόλις ο Ρομαό αντί του Καμπιάσο. Στο 81'.
19:37
TAKHS : O KARNTOSO θελει να ανεβει και να ανοιξει δρομους....
19:37
Petros : Ρε παιδιά και το χ καλό είναι δεν καίγομαστε για βαθμούς 6 έχει το ντέρμπι είναι πιο σημαντικό.
19:38
Ο Μπέντο δείχνει ότι δεν θέλει να ρισκάρει το Χ.
19:38
Προμηθέας : ρε παιδιά αυτοί τα έχουν παίξει τελείως... δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, είναι ευκαιρία να το πάρουμε το ματσάκι τώρα!
19:38
Κουλμπέκοφ αντί Ντεσπότοβιτς για την Αστάνα.
19:39
Nikos 7 : File Mano Vlepw oti den sou aresei tipota kai kaneis!! Giati den mpaineis na paikseis esy re file ???
19:39
Redstar : Ο τι νανε αλλαγές κάνει είναι απιστευτος ... Καταντησαμε να κυνηγαμε την ισοπαλία με την αστανα αν είναι δυνατον ..
19:40
Γιάννης : Καλά, έχει τον άχρηστο Καρντόσο μέσα, και δεν βάζει τουλάχιστον για ένα δεκάλεπτο τον Ιντέε; ΄Μου φαίνεται ότι η ισοπαλία έχει ήδη κανονιστεί
19:40

Στο 84' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:41
Απίθανη ατυχία για τον Ολυμπιακό σε σουτ του Μάρτινς που σουτάρει στο δοκάρι! Στο 85'.
19:41
Γιάννης : Έχει ελπίδες ο οσφπ για διπλό?
19:42
Όσο έχει χρόνο...
19:42
Ο Πορτογάλος έπιασε ένα τρομερό σουτ που έβγαλε για λίγο ο Έριτς στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο. Η επαναφορά δεν ευνόησε τον Μάρτινς, αφού η μπάλα έφυγε προς τα έξω.
19:42
Petros : Τρομερή ευκαιρία τι έβγαλε;
19:43
spampa rodos : πάμε ρε καρντοσο κάρφωσε το να τρελαθουν όλοι εδώ μέσα ......
19:44
Δημήτρης : Ανατροπηηηηη
19:44
Grigoris : Χ tha liksi
19:44
Ο Ολυμπιακός έχει 2,5 λεπτά και τις καθυστερήσεις. Μπορεί γιατί βγάζει διαρκώς επιθέσεις.
19:44
Γιώργος1979 : φέρε το Τζιοβάνι τον Γενάρη να μπαίνει μέσα ένα τέταρτο να βλέπουμε λίγο μπάλα.
19:45
killbill killkiss : Βλεπω γκολ του Καρντοσο στο 90' ετσι για μα μας τρολαρει
19:46

Στο 90' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:46
Grigoris : Ειμαι παοκ αλλα κρημα να χανουμε βαθμους απο χωρες σαν και αυτες!!κατρακηλα το ελληνικο ποδοσφερο!!
19:46
GATE7 : e ma... panta mono sta teleftaia 15 lepta pezi mpala... :(
19:46
Torres7 : Ο Ολυμπιακος αν δεν νικησει σημερα θα φτασει τος 10 βαθμους και θα αποκλειστει ως τριτος.Θυμηθειτε το...γνωστη ιστορια.
19:47
Ο Ανδρούτσος θα είναι η τρίτη αλλαγή. Αντί του Μάρτινς στο 91'.
19:47
Οδυσσεας : καλο σας βραδυ απο το τιποτα καλο εινε και το χ
19:47
TAKHS : Grigoris...σωστοτατος..,,,ετσι πρεπει,,,,καλη τυχη σε Παο και ΠΑΟΚ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
19:48
NICK : Μην κοιτάμε το σκορ παιδιά....πάνω απ όλα η ομάδα να παίζει μπάλα κ να κάνει ευκαιρίες...τα γκολ θα έρθουν από παιχνίδι σε παιχνίδι.
19:48
MANOS : H OMADA DEN EXEI KANENA PLANO STO XORTARI...OTI NANE PAIZOUME
19:48

Στο 92' Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:49
Ακόμη 1 λεπτό για τη λήξη. Τελευταίες προσπάθειες από τον Ολυμπιακό.
19:49
ChrisSolG7 : Θα το βάλει ο ανδρουτσος να τρελαθουμαι
19:50
Με αλλαγή της Αστάνα κλείνει το ματς. Ο Τουμάσι εκτός ο Ναζαριάν μέσα.
19:50
GEORGE : Kalispera, i mpala prepei na exei akoumpisei sto panw meros tou plextou. Den metraei san goal auto?
19:50
GATE7 : @ Torres... file... me 10 bathmous den bgainis 3os
19:51
Στο 94' ο Καρντόσο αστοχεί μετά τη σέντρα του Σεμπά!
19:51

Τελικό: Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

19:51
Γιαννης : Ειμαστε μια μετρια ομαδα ιδανικη για Γιουροπα Λιγκ.
19:52
Ο Ολυμπιακός, με το εκτεταμένο ροτέισον του Μπέντο, αναδεικνύεται ισόπαλος 1-1 με την Αστάνα και παρότι καλύτερος μετά το 1-0 χάνε την ευκαιρία για σημαντικό βήμα πρόκρισης. Στους 7 βαθμούς ο Πρωταθλητής Ελλάδας, περιμένει το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ-Γιουνγκ Μπόις.
19:53
GATE7 : thx... and kalo bradi se ollous#
19:53
ΓιαννηςFerrari7 : Τι εχασε παλι ο Καρντοσο στο τελος...
19:53
Chris : μπορουμε να πουμε οτι ο καρντσοσο μας στερησε την νικη σημερα,αν κ ισοπαλια δεν ειναι ασχημη
19:53
Νικος : Μια απο τα ίδια...ακόμα και με μια ..Αστάνα...
19:53
Γιώργος1979 : 4-1την Κυριακή να το θυμάστε
19:53
Νίκος : Η ομάδα ήταν αρκετά καλή παρ'όλη τη γκρίνια μερικών. Το σκορ είναι πλασματικό.Η συγκομιδή βαθμών μετράει ουσιαστικά.
19:53
Καλό βράδυ σε όλους, ευχαριστούμε για την παρέα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK