Δεν έφτανε η "δίψα" του Καρντόσο

Το πάλεψε με τον εαυτό του ο Μπέντο για το αν έπρεπε να αφήσει εκτός αποστολής τον Παραγουανό ή όχι από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις. Τι συνέβη όμως στην τελευταία προπόνηση;

Δεν έφτανε η "δίψα" του Καρντόσο

Ο Όσκαρ Καρντόσο έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις και θα καθίσει στην εξέδρα εξαιτίας ενός χτυπήματος από… συμπαίκτη του, σε μία φάση στο δίτερμα του Σαββάτου (19/11) που του απέφερε μερικά ράμματα κάτω από το μάτι!

Ο Παραγουανός από την πλευρά του προσπαθούσε να δείξει στον προπονητή του ότι δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις. Του το είχε είπε κιόλας σε συζήτηση που είχαν οι δυο τους τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο δε Μπέντο το πάλεψε με τον εαυτό του για το αν έπρεπε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Έβλεπε έναν Καρντόσο που "διψούσε" να παίξει κόντρα στους Ελβετούς.

Όμως, όταν στα τελευταία προγράμματα τον είδε σε δύο-τρεις περιπτώσεις να είναι επιφυλακτικός στις κινήσεις του, πήρε την απόφασή του να μην τον συμπεριλάβει στη 18άδα! Κατά συνέπεια ο Καρντόσο δεν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον "τελικό" της Πέμπτης με την Γιουνγκ Μπόις και θα πορευτεί με μοναδικό καθαρόαιμο φορ τον Ιντέγε.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝ ΚΑΙ ΤΣΟΡΙ

Εκτός έμειναν και οι Μάρκο Μάριν, Τσόρι Ντομίνγκες. Πώς πήραν οι δυο τους την απόφαση του προπονητή τους; Ψύχραιμα.

Ο Μάριν έχει καταλάβει ότι πρέπει να φάει πολλά… ψωμιά για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπέντο. Ο δε Τσόρι ενδεχομένως να "πληρώνει" ακόμα εκείνες τις δηλώσεις που είχε κάνει παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ότι "είμαι εδώ και καιρό έτοιμος".

Όπως και να 'χει, όταν οι δυο τους είδαν ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μπέντο για την αναμέτρηση με τους Ελβετούς, δεν αντέδρασαν καθόλου και αυτό είναι που έχει τη σημασία του. Για να το προχωρήσουμε λίγο παρακάτω, δεν τους προκάλεσε καμία απολύτως έκπληξη η απόφαση του Πορτογάλου.

Μαζί με αυτούς αποκλείστηκε επίσης ο Ρομαό, όπως επίσης οι Σιόβα - Ντε λα Μπέγια (ο Ισπανός μπακ προφανώς και δεν είναι έτοιμος ακόμη για υψηλού ρυθμού ευρωπαϊκό ματς μετά από 1,5 μήνα αποχής).

Αναλυτικά η 18άδα που επέλεξε ο Μπέντο για το ματς με την Γιούνγκ Μπόις αποτελείται απο τους : Λέαλι, Χουτεσιώτη- Ομάρ, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Μποτία, Βιάνα- Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης - Ελιουνούσι, Σεμπά, Μανθάτη, Ανδρούτσο, Φορτούνη- Ιντέγιε

News 24/7

24MEDIA NETWORK