Ιταλικά και ρωσικά μάτια στο Ολυμπιακός - Αστάνα!

ΤοEuropa Leagueμπορεί να μην έχει την αίγλη τουChampions League,αλλά τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπς στέλνουν "κατασκόπους" για να γεμίσουν τα μπλοκάκια τους. Ποιες ομάδες θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης (20/10, 22.05) στο Καραϊσκάκη.

Ιταλικά και ρωσικά μάτια στο Ολυμπιακός - Αστάνα!

Συνηθίζεται στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού να "πλημμυρίζει" η εξέδρα των επισήμων από ανθρώπους κορυφαίων ομάδων με σκοπόνα τσεκάρουν ποδοσφαιριστές. Υπάρχει και μία άλλη κατηγορία "κατασκόπων" πουαπλώς παρακολουθούνένα παιχνίδι και ίσως από το πουθενά ανακαλύψουν και κάποιο “λαβράκι”. Δεν πηγαίνουν δηλαδή στοχευμένα για κάποιον...

Αν ο Ολυμπιακός βέβαια συμμετείχε στοChampions Leagueκαι όχι στοEuropa League,τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Οι αιτήσεις για προσκλήσεις στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα ήταν δεκαπλάσιες. Πάντοτε ένας αγώνας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τραβάει περισσότερα βλέμματα. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Πέρσι για παράδειγμα, στο Ολυμπιακός – Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχαν βρεθεί καμιά 20αριά ομάδες για να δουν το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Και μπορεί το νούμερο, που σας λέμε, να είναι και λίγο20. Προφανώς και ήταν παραπάνω οι "κατάσκοποι" που πέρασαν κάτω από τη μύτη των δημοσιογράφων.

Το ματς της Πέμπτης με την Αστάνα (20/10, 22.05) δεν φαίνεται να είναι και τόσο ελκυστικό για τους σκάουτς. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που υπάρχουν, κάνουν λόγο για ελάχιστη παρουσία ανθρώπων ξένων ομάδων που θα έρθουν στη χώρα μας με στραμμένη την προσοχή τους πάνω σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΕΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ

Δύο ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βρεθούν στουςVIP'sτου φαληρικού γηπέδου είναι η Γιουβέντους και η Ζενίτ. Ο λόγος της παρουσίας των πρωταθλητών Ιταλίας είναι ξεκάθαρος: Θα έρθουν για να δουν από κοντά τον Λεάλι. Το είχαν πράξει στη Βέρνη, το είχαν πράξει στο 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ, θα το κάνουν και τώρα στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Καζακστάν.

Φυσικά αν παίξει ο Ρέτσος αντί του Ντε Λα Μπέγια, θα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ένα ευρωπαϊκό ματς και τον 18χρονο αμυντικό, τον οποίο έχουν σημειωμένο στα μπλοκάκια τους εδώ και μία διετία.

Εκτός από την Γιουβέντους, ακόμα ένας κορυφαίος σύλλογος της Ευρώπης έχει εκφράσει την επιθυμία του να δειliveτην αναμέτρηση: Η Ζενίτ! Για ποιο λόγο θα δώσουν το "παρών" οι Ρώσοι στο Καραϊσκάκη;

Το μυαλό πολλών ταξιδεύει στο ότι θα επιθυμούσαν να ξαναδούν από κοντά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον οποίο είχαν ασχοληθεί τον Αύγουστο. Μπορεί να έρχονται και για... βόλτα. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τον λόγο της επίσκεψής τους. Είναι είδηση πάντως ότι θα είναι το βράδυ της Πέμπτης στο φαληρικό γήπεδο, γιατί σπάνια εμφανίζεται στα... μέρη μας η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Για παρουσία άλλων συλλόγων δεν έχει διαρρεύσει προς το παρόν. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι θα είναι και η Γιουνγκ Μπόις στο Καραϊσκάκη, αλλά σε αυτή την περίπτωσηο λόγος είναι προφανής. Δεν χρειάζεται να γίνει και καμιά ιδιαίτερη ανάλυση για τους Ελβετούς, οι οποίοι έρχονται στο πλαίσιο της "κατασκοπίας" των ομάδων του 2ου ομίλου.

Σε γενικές γραμμές είναι το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και ο αριθμός “κατασκόπων” στις εξέδρες δεν θαέχει καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν οι Πειραιώτες συμμετείχαν στοChampions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK