Και όμως: ο Μπέντο έμεινε ευχαριστημένος!

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σκιά του καλού εαυτού του στο "ΓΣΠ", παρόλα αυτά ο Πάουλο Μπέντο βρήκε πράγματα να είναι ευχαριστημένος μετά την ήττα με 2-0 από το ΑΠΟΕΛ.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

"Πιστεύω οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο στόχο αλλά διαφορετικές στρατηγικές, και οι δύο θέλαμε την πρώτη θέση και την νίκη, στον ΑΠΟΕΛ αρκούσε και η ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε κάτι το οποίο στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο το πετύχαμε, αλλά μετά δεν περιορίσαμε τις αντεπιθέσεις του ΑΠΟΕΛ.

Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα κάτι που μας στοίχισε και στα δύο παιχνίδια. Δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε", δήλωσε αρχικά ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, για να προσθέσει:

"Από το γεγονός ότι έχουμε προκριθεί είμαστε ευχαριστημένοι, σε κανένα από τα παιχνίδια δεν ήμασταν κατώτεροι συμπεριλαμβανομένων των αγώνων με το ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό είμαστε ευχαριστημένοι... Δεν αξίζαμε το σημερινό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι μας δεν ήταν γι’ αυτό το αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Στους "32" του Europa με ντροπιαστική ήττα ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK