Καμπιάσο: "Αποφασισμένος να αφοσιωθώ σε όλα τα ματς"

Το ίδιο απολαμβάνει όλα τα ματς του Ολυμπιακού είτε πρόκειται για το πρωτάθλημα, είτε για το Κύπελλο, είτε για το Europa League ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Καμπιάσο: "Αποφασισμένος να αφοσιωθώ σε όλα τα ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όρεξη και πάθος για τη δουλειά. Αυτές οι λέξεις χαρακτηρίζουν τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος απολαμβάνει όλα τα ματς του ολυμπιακού ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Άντερλεχτ:

"Έχει γίνει μόνο το... μισό παιχνίδι από την σειρά. Όποιος συμμετέχει σε αυτή τη φάση, πρέπει να σκέφτεται πως η πρόκριση έρχεται σε δύο μέρη. Ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς, δεν ήταν θετικό το αποτέλεσμα και πλέον έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε στο γήπεδό μας. Το πόσο πρέπει να κερδίσουμε θα το σκεφτούμε μετά. Αν σκεφτούμε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, τότε αυτό θα ‘ναι λάθος".

Για τον έντονο πανηγυρισμό του στο γκολ με τον Ατρόμητο: "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ξυπνάς με όρεξη για να πας στην προπόνηση. Να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις. Να είσαι μέλος της ομάδας, να έχεις επιθυμία γι αυτό που κάνεις. Γνώριζα πριν έρθω στην Ελλάδα, πού αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και ήρθα αποφασισμένος να αφοσιωθώ σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού. Σε όλες τις διοργανώσεις το ίδιο, ανεξαιρέτως αν μιλάμε για πρωτάθλημα ή Κύπελλο ή Ευρώπη. Αν ποτέ μου συμβεί να με ενδιαφέρει κάποια διοργάνωση περισσότερο από κάποια άλλη, τότε θα σημαίνει πως έχω αποφασίσει να φύγω. Είμαι εδώ γιατί έχω την χαρά να παίζω κάθε φορά σε οποιοδήποτε ματς και να προσφέρω".

Για το αν η κατοχή και οι ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο, φέρνουν αισιοδοξία ενόψει του αυριανού αγώνα: "Είναι σημαντικά στοιχεία αυτά που είχαμε στο πρώτο ματς. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, δεν μετράνε από μόνα τους η κατοχή ή οι φάσεις. Η καθημερινή δουλειά και οι ικανότητες που έχουμε σαν ομάδα είναι που μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ο κόσμος σε εμάς για να μας βοηθήσει. Χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να κερδίσουμε και να περάσουμε. Για να ασχοληθούμε με δεύτερο γκολ, θα πρέπει πρώτα να βάλουμε το πρώτο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σίλβα: "Να βάλουμε δύο γκολ στην αρχή"

News 24/7

24MEDIA NETWORK